“En skam for Jamie Oliver- Jamies Deli på Gardermoen”

Jamie's Deli Oslo Airport
Vurdert som nr. 7 av 7 Smått og godt i Gardermoen
Anmeldt 31. oktober 2023

Ærlig talt. Så dårlig. Lasagne på reklamen ser ut som en ok porsjon. Det jeg fikk var tre munnfuller med lasagne servert i papp. Uinspirerte salatblader fulgte med. De kunne slengt på et rundstykke så folk fikk litt å tygge på. Avinor bør kansellere kontrakten.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Bangamidt

Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Pasta carbonara.. Som jeg skrev til min kjære; Ett saltkorn til og det ville ikke vært spiselig. De hadde også puttet noen fleskebiter som kun kan ha sett en stekepanne på avstand.
Lyspunktet for meg var en mann, en kelner som i kraft av sin fantastiske personlighet gjorde dagen min bedre!
Dessverre virket det som om ingen av de kvinnelige, det vil si resten av kelnerne likte jobben sin, virket sure rett og slett. Damen i baren var blid og imøtekommende.
Jamie må ta seg en tur og røske opp i generell kvalitet her!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Terje P
Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Dette var en dårlig opplevelse, litt likegyldig betjening, hverken croissant eller baguette var ferske - Lite tiltalende lokale/møbler

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Alfhild Kaldahl T
Anmeldt 1. mai 2023 via mobile enheter

Sur og utålmodig kjerring bak disken. Hadde gitt 0 hvis mulig. Håpløst trebestikk. Kommer aldri igjen. Dyrt og dårlig. Lite utvalg.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, AstridS7
Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Hva i alle dager? tenkte jeg. Hele halvtimen mens jeg satt der var så og si alle bordene rotete og uryddig. Måtte sette meg ved ett bord som ble ryddet av etter 20 min., men ingen vasket bordet. Har dere ingen rutiner på renhold etter gjester? Ufyselig og lite innbydende å skulle finne seg plass når alle bordene er full av rester fra tidligere kunder.
De ansatte så ikke ut til å bry seg om noe, og mange sto bare og gjorde ingenting. Dama bal pizzaskiltet får vel betaling for å stå der å ikke gjøre noe. Trodde ikke det var mulig!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Iselin L

Reisende som så på Jamie's Deli Oslo Airport, så også på

Har du vært i Jamie's Deli Oslo Airport? Del dine erfaringer!