Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekte burger!”
Anmeldelse av Bølgen & Moi Foodgarage

Bølgen & Moi Foodgarage
Vurdert som nr. 4 av 5 Smått og godt i Gardermoen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Etter et lengre utenlands-opphold, med mye ris og krydder, smakte det fortreffelig med en ekte Trond Moi Burger! Jeg kjøpte den rimeligste, kip som jeg er. 195,- for en «Plane ✈️ Burger» virket mer for pengene enn en toast til 149,-

Nå er det nå en gang sånn at mat «ute» og hjemme forøvring ikke bare skal være vomfyll! Du kjøper en opplevelse, i allefall gjør jeg det. Summen av opplevelsen er intrykket totalt:

1. Fyren i kassen var svært hyggelig og effektiv. Man får en elektronisk brikke som vibrerer og blinker når maten er ferdig.
2. Toalettene var rene og innbydende, sitteplassene like så.

3. Så det viktigste: smak. Og det var saftig, smaker kjøtt (ikke bare krydder) og man føler seg god og mett uten at det føles som sement i magen!

4. Selvforsyning av gratis vann er et absolutt pluss!

5. Atmosfæren og musikken gjore det godt å komme hjem til Norge, og ha litt tid på denne ellers ganske kalde flyplassen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, gaute2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6771 av 103 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Et helt ordinært spisested på Gardermoen med priser helt hinsides som alt annet på Oslo Lufthavn. Pizzaen smakte den, men nærmere 200 kroner for en liten pizza hører ikke heime noe sted.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 776mortenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. januar 2019

Hadde store forventninger ettersom denne restauranten i Stavanger er et bra sted. Spiste en heller middelmådig fiskesuppe.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne_Marie_49_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Litt dyrt og spise der, men jeg opplevde god service og gode Glutenfrie bagetter.
Det er sjeldent at man møter så hyggelige og imøtekommende ansatte.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Jonnyek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Tenkte jeg skulle ta meg en bit å spise når jeg mellomlandet. Hadde ikke prøvd å spise der tidligere, ønsker nå jeg hadde holdt meg til noe jeg vet ikke levner meg irritert over hvor dårlig maten var. Pizza-en jeg bestilte kom meget raskt, noe jeg først tenkte var positivt. Nei. Det var advarselen. Ingen god pizza er forberedt på under 5 minutter. Pizza-en var bare en liten pizzabunn med litt ost, noen biter skinke og litt rukkula. Det rant av fett, var so-so varm og smakte kjedelig. En original grandiosa har mer smak en den der leie unnskyldningen for en pizza. Aldri spis her hvis du liker god mat. Eller mat generelt sett. En pølse hadde vært bedre. Ja. Det var så ille. Jeg har aldri levnet et review på Tripadvisor, men dette var så dårlig at det fortjente det.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Pizza_Kongen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bølgen & Moi Foodgarage, så også på

 
 

Har du vært i Bølgen & Moi Foodgarage? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.