Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prisene som bølgen og moi bortsett fra servicen. Og mat kvaliteten”
Anmeldelse av Bølgen & Moi Foodgarage

Bølgen & Moi Foodgarage
Vurdert som nr. 3 av 4 Smått og godt i Gardermoen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020

Frekk betjening som ikke hører på hva kundene ønsker. Klarer ikke å levere på klare dietiske krav. Ønsker ikke å rette opp. Betjeningen prøver å argumentere mot deg når du gir beskjed om at bestillingen er feil. Betjeningen ønsker heller ikke å oppgi navn når jeg ber om det. 30/8 kl 1856

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, kyrregramf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 81 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Dessverre en av de få resturantene som er åpne. Dyrt og skittent. Bord overfylt med skitne tallerkner og glass. Hold deg unna om du kan.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CamillaS1830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Pizza til 175 kroner. Dyrt for en liten og tynn pizza. Margaritaen smakte ingenting annet enn den søte oljen den var dynket i. Så ut som den var stekt på en tacolefse som bunn. Hvitvinen var god. 425kroner for 1 kjip pizza og 2 glass hvin.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, peternsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Midt i Korona tiden var det skittent med boss over alt. Staben sa de var underbemannede. Men fortsatte og pushe ut "dårlig og ulekker" mat. Jeg sa de burde kanskje ikke prioritere og ha ett menneske hengende i Smothie baren men rydde. En plass fullstendig uten ledelse.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Tydelig at dette er hurtigmat, smakløst og ikke verd prisen. Synd at Trond Moi ikke følger opp restaurantene sine. Her er det kun p få inn penger som gjelder.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 161haraldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bølgen & Moi Foodgarage, så også på

 
 

Har du vært i Bølgen & Moi Foodgarage? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din