“Skrekkelig sted”
Anmeldelse av Bølgen & Moi Foodgarage

Bølgen & Moi Foodgarage
Vurdert som nr. 4 av 5 Smått og godt i Gardermoen
Anmeldt 1. januar 2022 via mobile enheter

Forferdelig sted. Hadde god tid til flyet, men maten var ikke klar etter at vi hadde ventet i 40 min. Dyrt og dårlig. Fatter ikke at Trond Moi vil ha navnet sitt på denne restauranten. Skrekkelig.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, MuriM1980

Anmeldt 29. desember 2021 via mobile enheter

Cæsar salat, var bare noen salatblad, noen veldig små krutonger, og en spiseskje dressing i et lite beger. En stor skuffelse. Rekesmørbrød var mest pyntet for å se flott ut, og inneholdt litt reker, og mye salatblad. Bestikk manglet, og lite hjelpsomhet å finne fra betjeningen. Serveringsbrett var vanskelig å finne, stuet vekk slik at de ikke var synlig for andre enn småbarn. Bølgen og Moi, har jeg oppfattet som kvalitetsrestsurant tidligere, ikke nå lengre.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, OleHammerfest
Anmeldt 21. november 2021

Flaks at jeg hadde en lang mellomlanding. Bestilte kyllingburger. Den kom først etter en time og 10 minutter, etter jeg var og sa ifra 2 ganger! De beklager seg med mye trykk på søndager, men da burde de stengt av en del sitteplasser, hatt flere på jobb eller ikke solgt varmretter eller noe. For dette går ikke an på en flyplass hvor folk flest ikke har alt for god tid.... Synes veldig synd på kokkene som var tydelig stressa og misfornøyde. Jeg så flere som var og etterspurte maten sin. Når jeg først fikk maten, så smakte det godt, men synd at jeg måtte kaste den i meg.

Dato for besøk: november 2021
2  Takk, RikkeR70
Anmeldt 21. november 2021

Spør om laks er glutenfri. Kommer ei dame og roper fra kjøkken ut til hun i kassa på engelsk at de ikke kan servere meg noe mat fordi alt på kjøkken er fullt av mel. På nettsidene står det at de har glutenfritt og på meny har de glutenfri pizza. Så da måtte jeg nøye meg med drikke…venta i all evighet på lasagne til min datter. Kommer ALDRI tilbake.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, 54wencher
Anmeldt 26. september 2021

259 kroner for en pepperonipizza (italien style) som smaker nøyaktig det samme som en papp-pizza til 59,- fra rema 1000. Faktisk noe med det verste jeg noensinne har betalt penger for…

Dato for besøk: september 2021
Takk, Trudeogungan

Reisende som så på Bølgen & Moi Foodgarage, så også på

Har du vært i Bølgen & Moi Foodgarage? Del dine erfaringer!