Silje_S_A
Norge
Anmeldelse av Scandic Oslo Airport
1,0 av 5 boblerAnmeldt 6. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Custom Relation... D, Front Office ManagerScandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. nov. 2018
Hei Silje,
Igjen så vil jeg takke deg for din tilbakemelding til oss. Vi har veldig mange gode tilbakemeldinger gjennom tiden, og synes derfor at det er synd du ikke kontaktet oss når du var her på hotellet slik at vi har mulighet til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Da hotellet var fullt kvelden før så gjøres rommene rene gjennom dagen etter og vi sjekker inn fortløpende, dette til tross for at Scandic garanterer innsjekk etter kl. 15.00. Jeg var selv på jobb den dagen dere var hos oss og vi sjekket inn deres gruppe kontinuerlig fra morgenen av.
Ofte har vi store grupper som disponerer begge etasjene til kurs – og konferanse, hvorav pausematen blir servert flere steder for grupper. I pausen blir maten supplert fortløpende og det samme gjelder dessert ved måltidene, lunsjen som du refererer til.
Vi har utstyrt våre felles toaletter med både tørkepapir og elektrisk håndtørker, i tilfelle vi går tom for papir så finnes det fortsatt en mulighet å tørke hendene. Beklager for at du opplever vår Gym som utdatert, gjerne fortell oss hva du savnet? Lufta inne på trimrommet kan vi styre. Mange av våre stamgjester bruker oss grunnet trimrommet vårt, men vi tar gjerne imot tips om bedring.
Når hotellet er fullt deler vi ut rommene fortløpende slik gjestene kommer seg på plass. Var du i resepsjon for å be om rombytte? At du fikk et rom som er tilrettelagt for rullestol brukere og ikke ønsket det rommet, så ville vi ha absolutt byttet rom for deg. Siden hotellet ligger vedsiden av Norges hovedflyplass så ble vi pålagt til å ha lys i vinduet, hver av våre vinduer har 2 stk. gardiner, 1 stk. stores og 1 stk. blende gardin, man kan trekke gardinene for å skjerme innsyn fra parkeringsplassen.
Vi synes i midlertidig at det er leit å lese at hotellet ikke innfridde dine forventninger. Dette er ikke slik vil ønsker å bli oppfattet av våre gjester, og din tilbakemelding har blitt videreformidlet til de berørte avdelingene.
Igjen takk for din tilbakemelding.
5.4 km fra Scandic Oslo Airport
0.8 km fra Scandic Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 5. november 2018

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Ankom til grei parkering, hyggelig betjening i resepsjonen, greit rom. Liker ikke glassdører på badet, men.......
Gikk ned til lunsjen, som var rotete organsiert med brød på en plass langt unna det andre, og kaffe langt unna andre veien.
Maten derimot var god, men ikke mere enn det. Middagen om kvelden bestod av tørr kylling. Ikke bra.
Stolene i konferansesalen var elendige for en stor mann med dårlig rygg. Med plass til ei halv rumpe, blir det slitsomt å sitte i flere timer.
Blir ikke mitt førstevalg til neste konferanse, men så er da heller ikke det opp til meg.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, 596erikn
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hei Erik N,

Takk for din tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Jeg beklager at du ikke var helt fornøyd med det kurs oppholdet du hadde hos oss. Jeg tar tilbakemeldingene dine videre til riktig avd.

Ha en fin helg.

Mvh Helene Fornt Office Manager

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Flotte nyoppussede rom med minimalt av flystøy til å ligge ved enden av rullebanen. Frokosten bør være et forbilde for andre Scandic hotell. Flotte lounge områder en kan trekke seg tilbake å jobbe på i pauser når en er på seminar

1  Takk, Thumper1974
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Thumper1974,

Hyggelig å lese at du hadde et fint opphold hos oss. Det gleder oss. Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen tilbake en annen gang.

Mvh Helene, Fornt Office Manager

Anmeldt 21. oktober 2018

• Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Anmeldt 16. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018