Hei Silje,
Igjen så vil jeg takke deg for din tilbakemelding til oss. Vi har veldig mange gode tilbakemeldinger gjennom tiden, og synes derfor at det er synd du ikke kontaktet oss når du var her på hotellet slik at vi har mulighet til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Da hotellet var fullt kvelden før så gjøres rommene rene gjennom dagen etter og vi sjekker inn fortløpende, dette til tross for at Scandic garanterer innsjekk etter kl. 15.00. Jeg var selv på jobb den dagen dere var hos oss og vi sjekket inn deres gruppe kontinuerlig fra morgenen av.
Ofte har vi store grupper som disponerer begge etasjene til kurs – og konferanse, hvorav pausematen blir servert flere steder for grupper. I pausen blir maten supplert fortløpende og det samme gjelder dessert ved måltidene, lunsjen som du refererer til.
Vi har utstyrt våre felles toaletter med både tørkepapir og elektrisk håndtørker, i tilfelle vi går tom for papir så finnes det fortsatt en mulighet å tørke hendene. Beklager for at du opplever vår Gym som utdatert, gjerne fortell oss hva du savnet? Lufta inne på trimrommet kan vi styre. Mange av våre stamgjester bruker oss grunnet trimrommet vårt, men vi tar gjerne imot tips om bedring.
Når hotellet er fullt deler vi ut rommene fortløpende slik gjestene kommer seg på plass. Var du i resepsjon for å be om rombytte? At du fikk et rom som er tilrettelagt for rullestol brukere og ikke ønsket det rommet, så ville vi ha absolutt byttet rom for deg. Siden hotellet ligger vedsiden av Norges hovedflyplass så ble vi pålagt til å ha lys i vinduet, hver av våre vinduer har 2 stk. gardiner, 1 stk. stores og 1 stk. blende gardin, man kan trekke gardinene for å skjerme innsyn fra parkeringsplassen.
Vi synes i midlertidig at det er leit å lese at hotellet ikke innfridde dine forventninger. Dette er ikke slik vil ønsker å bli oppfattet av våre gjester, og din tilbakemelding har blitt videreformidlet til de berørte avdelingene.
Igjen takk for din tilbakemelding.