Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 134
Vis tilbud
PricelineUSD 144
Hotels.comUSD 145
ScandicHotels.comUSD 144
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 294)
Filtrer anmeldelser
1 294 resultater
Vurdering fra reisende
379
541
210
106
58
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
379
541
210
106
58
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
132137 av 1 294 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Bra hotell, men veldig lange korridorer for å finne rommet. Dårlig og dyr parkering. Ikke beregnet for barnefamilier.Fantastisk frokost. Trolig den beste hotell-frokosten jeg har hatt i norge.Sikkert flott som konferanse-hotell for de som kommer med offentlig transport.La bilen stå gjemme.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Quest35213719775
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Quest35213719775.

Takk for en fin tilbakemelding til oss. Så hyggelig å lese at du setter pris på våre dedikerte kollegaer som jobber på frokosten og ønsker å gi deg en god start på dagen.

Velkommen tilbake til oss på SOA.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Bra med shuttlebuss fra flyplassen til hotellet. Store, fine rom uten sjenerende støy fra flyplassen. Stort pluss for veldig god mat, både frokost, lunsj og middag. Hyggelige folk i resepsjonen. Et av konferanserommene vi brukte, hadde veldig dårlig luft (husker ikke navnet som sto på døra til rommet).

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei BrittB310,

Takk for en super tilbakemelding til oss. Det er hyggelig å lese at du hadde et fint opphold hos oss. Håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Mvh Helene, Fornt Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Har vært her på konferanse. Stort pluss for teppeløse rom, men det trengs nok en oppussing på noen av rommene. Og ikke all betjening var like hyggelig.
Rom mot bukselomme uten blendingsgardin var ingen høydare, derimot var rom nummer 2 med kaffemuligheter vesentlig bedre.
Stort sett god mat, men fort tomt av dessertene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Fiskumfrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Fiskumfrue. Takk for din tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Jeg tar med meg kommentarene dine videre til de andre på hotellet slik at vi har en mulighet til å forbedre oss.

Mvh Helene, Fornt Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bodde her i forbindelse med konferanse.
Man blir møtt av en sur ansatt som sjekker inn uten et smil. I pausene fylles det ikke opp med forfriskninger og det går tomt for dessert ved lunsjen.
Shoppen deres var tom for tannkrem.
Toalettet i kjelleretasjen var tom for tørkepapir. I denne kjelleren ligger også et meget utdatert treningsrom med veldig dårlig luft.

Når jeg endelig fikk sjekket inn ble jeg tildelt et slitent handikapp-rom... Et mørkt og kaldt rom med svarte merker overalt. (Sa fra at det var kaldt. Ble ikke fikset) Oppleves som møkkete og utdatert.
Det er en dør med ødelagt dørkarm til et annet rom som de har satt en stol foran.
To knirkete enkeltsenger på hjul er satt sammen til en «dobbelseng» og det står en lampe i hjørnet der det ikke er noen stikkkontakt (lampen kan derfor ikke brukes). Rommet ligger selvsagt ved siden av parkeringsplassen så det er fullt innsyn. Det er montert et lys i vinduskarmen som ikke kan slåes av.
Det står et kjøkkenglass med teposer og instant-coffe-poser på en slags skeiv pult i hjørnet...

At en kollega fant en skitten manneskjorte på sitt rom hjelper ikke akkurat..

For å gjøre en lang historie kort; dette må være et av Norges dårligste Scandic-hoteller. Jeg vil fraråde deg på det sterkeste å bo her! Dette er utdatert, trist og med dårlige service.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Silje_S_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Silje,
Igjen så vil jeg takke deg for din tilbakemelding til oss. Vi har veldig mange gode tilbakemeldinger gjennom tiden, og synes derfor at det er synd du ikke kontaktet oss når du var her på hotellet slik at vi har mulighet til å rette opp ditt inntrykk av oss.
Da hotellet var fullt kvelden før så gjøres rommene rene gjennom dagen etter og vi sjekker inn fortløpende, dette til tross for at Scandic garanterer innsjekk etter kl. 15.00. Jeg var selv på jobb den dagen dere var hos oss og vi sjekket inn deres gruppe kontinuerlig fra morgenen av.
Ofte har vi store grupper som disponerer begge etasjene til kurs – og konferanse, hvorav pausematen blir servert flere steder for grupper. I pausen blir maten supplert fortløpende og det samme gjelder dessert ved måltidene, lunsjen som du refererer til.
Vi har utstyrt våre felles toaletter med både tørkepapir og elektrisk håndtørker, i tilfelle vi går tom for papir så finnes det fortsatt en mulighet å tørke hendene. Beklager for at du opplever vår Gym som utdatert, gjerne fortell oss hva du savnet? Lufta inne på trimrommet kan vi styre. Mange av våre stamgjester bruker oss grunnet trimrommet vårt, men vi tar gjerne imot tips om bedring.
Når hotellet er fullt deler vi ut rommene fortløpende slik gjestene kommer seg på plass. Var du i resepsjon for å be om rombytte? At du fikk et rom som er tilrettelagt for rullestol brukere og ikke ønsket det rommet, så ville vi ha absolutt byttet rom for deg. Siden hotellet ligger vedsiden av Norges hovedflyplass så ble vi pålagt til å ha lys i vinduet, hver av våre vinduer har 2 stk. gardiner, 1 stk. stores og 1 stk. blende gardin, man kan trekke gardinene for å skjerme innsyn fra parkeringsplassen.
Vi synes i midlertidig at det er leit å lese at hotellet ikke innfridde dine forventninger. Dette er ikke slik vil ønsker å bli oppfattet av våre gjester, og din tilbakemelding har blitt videreformidlet til de berørte avdelingene.
Igjen takk for din tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser