Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 235)
Filtrer anmeldelser
1 235 resultater
Vurdering fra reisende
361
524
202
96
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
361
524
202
96
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
104109 av 1 235 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Bedre hotell frokost får du ikke, ulike sorter kaffe av beste sort, egg i ulike former, frokostblandinger, frukt, smoothie, alt du kan tenke deg. Eneste jeg har å si noe på er temperaturmåler på rommet, men mulig jeg ikke fant deg. Tommel opp:)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Culture07243999085
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei Culture07243999085.

Tusen takk for en superfin tilbakemelding til oss. Vårt dedikerte frokost team er så glade for at du satte pris på jobben de legger ned i frokosten.

Velkommen tilbake til oss.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Bra hotell, men veldig lange korridorer for å finne rommet. Dårlig og dyr parkering. Ikke beregnet for barnefamilier.Fantastisk frokost. Trolig den beste hotell-frokosten jeg har hatt i norge.Sikkert flott som konferanse-hotell for de som kommer med offentlig transport.La bilen stå gjemme.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Quest35213719775
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Quest35213719775.

Takk for en fin tilbakemelding til oss. Så hyggelig å lese at du setter pris på våre dedikerte kollegaer som jobber på frokosten og ønsker å gi deg en god start på dagen.

Velkommen tilbake til oss på SOA.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Bra med shuttlebuss fra flyplassen til hotellet. Store, fine rom uten sjenerende støy fra flyplassen. Stort pluss for veldig god mat, både frokost, lunsj og middag. Hyggelige folk i resepsjonen. Et av konferanserommene vi brukte, hadde veldig dårlig luft (husker ikke navnet som sto på døra til rommet).

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei BrittB310,

Takk for en super tilbakemelding til oss. Det er hyggelig å lese at du hadde et fint opphold hos oss. Håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Mvh Helene, Fornt Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Har vært her på konferanse. Stort pluss for teppeløse rom, men det trengs nok en oppussing på noen av rommene. Og ikke all betjening var like hyggelig.
Rom mot bukselomme uten blendingsgardin var ingen høydare, derimot var rom nummer 2 med kaffemuligheter vesentlig bedre.
Stort sett god mat, men fort tomt av dessertene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Fiskumfrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Fiskumfrue. Takk for din tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Jeg tar med meg kommentarene dine videre til de andre på hotellet slik at vi har en mulighet til å forbedre oss.

Mvh Helene, Fornt Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser