Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Prestigia.com
StayForLong
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 235)
Filtrer anmeldelser
1 235 resultater
Vurdering fra reisende
361
524
202
96
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
361
524
202
96
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
102107 av 1 235 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2018

var her på seminar i begynnelsen av desember og var så heldig å få rom tidlig på formiddagen.dette er nok veldig avgjørende for min gode opplevelse her.spisesal var ikke spesielt koselig , men kald og funksjonell.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, aaaakkkkkkkkkkkk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei,

Takk for din tilbakemelding til oss. Hyggelig at du satte pris på at rommet ditt var klart for deg tidlig. Så langt det lar seg gjøre så sjekker vi alltid inn når rommene er rene og klare.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Hadde ett opphold her i forbindelse med sen ankomst av fly. Hyggelig og service orienterte personer tok imot oss på kvelden. Vi reiste videre tidlig neste morgen og det passet godt at hotellet har en liten frokost buffet som starter klokken 4 om morgenen. Shuttle buss ankommer hver 20 minutt så det passet oss godt ved tidlig fly. Gode senger var ett ekstra pluss. Anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei 434anhad,

Tusen takk for at du bodde hos oss og tok deg tiden til å gi oss en så fin tilbakemelding. Meg og temet her er så glad for at du hadde et fint opphold hos oss.

Håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Bedre hotell frokost får du ikke, ulike sorter kaffe av beste sort, egg i ulike former, frokostblandinger, frukt, smoothie, alt du kan tenke deg. Eneste jeg har å si noe på er temperaturmåler på rommet, men mulig jeg ikke fant deg. Tommel opp:)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Culture07243999085
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei Culture07243999085.

Tusen takk for en superfin tilbakemelding til oss. Vårt dedikerte frokost team er så glade for at du satte pris på jobben de legger ned i frokosten.

Velkommen tilbake til oss.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Bra hotell, men veldig lange korridorer for å finne rommet. Dårlig og dyr parkering. Ikke beregnet for barnefamilier.Fantastisk frokost. Trolig den beste hotell-frokosten jeg har hatt i norge.Sikkert flott som konferanse-hotell for de som kommer med offentlig transport.La bilen stå gjemme.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Quest35213719775
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Quest35213719775.

Takk for en fin tilbakemelding til oss. Så hyggelig å lese at du setter pris på våre dedikerte kollegaer som jobber på frokosten og ønsker å gi deg en god start på dagen.

Velkommen tilbake til oss på SOA.

Mvh Helene, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser