Custom Relations Departments, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. juli 2020
Hei ArneS82.
Tusen takk for en fin tilbakemelding om hotelelt vårt, det stter vi pris på.
Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer. Mvh Team SOA
Store og fine rom i den nye fløyen, med gode senger! Senger med hevefunksjon. Stort bad, men det var skjeggkre der! Grei beliggenhet når man skal videre med fly, samt enkelt å komme til hotellet med bil.
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 181Morten om Scandic Oslo Airport
1 Takk, 181Morten
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020
Hei 181Morten.
Takk for din tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Det er fint å lese at dere hadde et fint opphold her. Vi beklager så mye for at dere opplevde skjeggkre på rommet deres. Desverre er dette et økende problem for hoteller gjennerelt. Men vi prøver å holde de i sjakk med gode vaskerutiner.
Mvh Helene, Fornt Office Manager
Odd1956
Harstad, Norge
Anmeldt 18. februar 2020
Spør Odd1956 om Scandic Oslo Airport
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Siden det ble mellomlanding over natt på Gardermoen var hotellet, rommet, frokosten, shuttlebussen og prisen perfekt. Husker ikke at hotellet var så nytt og rent. Synd bare at vi måtte opp så tidlig..:-)
Spør EbbaR om Scandic Oslo Airport
1 Takk, EbbaR
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020
Hei,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på.
Håper vi sees igjen!
Hilsen Marte Yvonne Hoff Scandic Oslo Airport
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Gode senger. Deilig med varmekabler på badet👍 Flott og smakfull frokostbuffet. Ferske brød, nydelig bacon. Frisk frukt. Kommer gjerne igjen en annen gang. Shuttelbuss fra Gardermoen helt perfekt. Stille og rolig område selv om vi var nær flyplassen.
Spør KarinNorge om Scandic Oslo Airport
1 Takk, KarinNorge
Hei,
Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss og vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Velkommen igjen :)
Hilsen Marte Yvonne Hoff Scandic Oslo Airport
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rom helt ok, trengs ikke mer for en natt, dårlig SHOP - ikke noen mat verken på kvelden eller om morgen ved avreise, ikke mulig å betale for parkering i resepsjonen. Veldig hyggelig nattevakt👍 Frokost bør bedres, varmmat stasjon bør se mye freshere ut, tørre speilegg må kastes.
Dato for oppholdet: januar 2020
Spør MarcinM4984 om Scandic Oslo Airport
1 Takk, MarcinM4984
Custom Relation... D, Front Office Manager på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2020
Hei MarcinM4984.
Takk for at du bodde hos oss og tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er synd å se komentarene ang shop og frokost. Dette skal vi forbedre oss på. Ang parkering så eier desverre ikke scandic den, derfor har vi ikke mulighet til å ta betalt i resepsjonen. Den er leidut til europark.
Velkommen tilbake til oss en annen gang.
Mvh Helene, Front Office Manager