Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
1,0 av 5 boblerService
Oslo Airport Scandic, OtherScandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. juni 2023
Hei kjære Olav!

Takk for din tilbakemelding!

Vi beklager for dette. Vi er alltid åpent til å hjelpe våre gjester med spesielle behøver. Det kan være at ikke alltid vi kan hjelpe gjester på den samme øyeblikket, men vi kunne svare på det med et smil.
Vi skal ta dette med våre ansatte.

Mvh,
Anmeldt 11. mai 2023

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Oslo Airport Scandic, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2023

Anmeldt 1. mai 2023

Flott hotell med fine rom. Frokosten inneholder det som er nødvendig, men ikke noe utover dette.
Parkering i bakgården er dyr, dersom du ikke lar bilen stå i bakgården under hele oppholdet.
Det er Apcoa som drifter parkeringen, og de samarbeider ikke med hotellet. Kjører du ut av parkeringen under oppholdet bergner de ny pris for nytt opphold hver gang.
Det er kun lunchbuffet eller middagsbuffet de dager det er seminarer på hotellet. De vet ikke når det er buffet når man sjekker inn i resepsjonen. Vi oppdaget lunchbuffet ved dette oppholdet, og fikk beskjed om at lunchen var til ett gitt tidspunkt. Men buffeten ble påbegynt ryddet 20 minutter før den opplyste tiden, uten at det ble gitt beskje dom dette.
Barkeeper var engelsk og hadde meget store utfordringer med å forstå hva vi ønsket å bestille. Det ble defor servert noe helt annet enn det vi ønsket i utgangspunktet.
Fordelen med hotellet er nyggelig betjening i resepsjone og flotte rom.
Men ikke bruk dette hotellet om du skal bruke Gardermoen som utgangspunkt for å reise rundt på romerike.

Dato for oppholdet: april 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Oslo Airport Scandic, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hei, og takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å fortelle oss om opplevelsen din hos oss. Jeg beklager om du ble gitt feil informasjon om lunsjtider. Vi skal jobbe fremover for å bli bedre for å være i stand til å gi en bedre opplevelse til våre gjester. Mvh, Matteo, Scandic Oslo Airport

Anmeldt 15. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Oslo Airport Scandic, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2023

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet i forbindelse med en konferanse som jeg deltok på. Hadde et dobbeltrom som var romslig, rent og fremstod moderne og fresht. Maten på hotellet var ekstremt god og spesielt lunchbuffeten var ekstremt god. Kan varmt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 805sveine
Oslo Airport Scandic, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2023

Hei, og takk for din positive tilbakemeldingen. Den setter vi stor pris på, og du er hjertelig velkommen tilbake hos oss! Mvh, Matteo, Scandic Oslo Airport

Anmeldt 21. februar 2023

Ankommer hotellet og her blir vi oppgradert til et større rom. Vi føler oss alltid velkommen her. Jeg har brukt dette hotellet som overnattingssted når jeg skal ut å reise og synes det er et klokt valg. Rom, srvice og mat er fortreffelig. Jeg synes også at prisen er veldig gunstig spesielt som senior.

Dato for oppholdet: februar 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, 746arvids
Oslo Airport Scandic, Other på Scandic Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2023

Hei Arvid, så hyggelig tilbakemelding! Det gleder meg å lese at du trives hos oss, og du er alltid velkommen :) Hilsen, Matteo, Scandic Oslo Airport