Knaad
Sola, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juni 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2019
CecilieGuttersrud, Front Office ManagerPark Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. juni 2019
Hei,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi en tilbakemelding.
Det ser ut som du kan ha forvekslet oss med Park Inn på terminalen, da det er gangavstand til det Park Inn hotellet. For å komme til oss tar man shuttle buss.

Ønsker deg en fin dag videre.
0.6 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
5.8 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
5.5 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 8. juni 2019

Mitt rom bestod av gamle møbler, badet var det lenge siden hadde blitt pusset opp og det var dårlige luftemuligheter på natten.
Positivt med gratis parkering.
Neste gang kjører jeg lengre fra Gardermoen for å finne et bedre hotell.

1  Takk, Brygge_50
Tourist01632777623, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2019

Hei,

Takk for at du har overnattet hos oss.
Vi holder på å pusse opp den eldste delen av hotellet og det høres ut som du har overnattet på et av de rommene i den delen. Beklager at det ikke svarte til forventningene og håper du vil komme innom oss en annen gang.
Ønsker deg en fin kveld videre og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det betyr mye for oss.

Med vennlig hilsen Cecilie / Front Office & M&E Manager

Anmeldt 3. juni 2019

Reiste ned i utryknings lag. Hotellet ordnet slik at jeg kunne sjekke inn
tidligere, da flyet fra Bergen Flesland ble kansellert. Uten ekstra kostnad. Vil anbefale hotellet til alle som sitter pris på god service og komfort.

• Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Resort01603416267
IngelaAMH, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Vi håper du hadde et fint opphold og koste deg på utryknings lag. Vi ser frem i mot å få ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning og takker enda en gang for den fine tilbakemeldingen.

Anmeldt 29. april 2019

Jeg kan ikke huske at det stod opplyst noe sted da jeg booket rommet, men mulig det er den berømte informasjonen med "liten skrift" som har gått meg hus forbi her. Likevel tenker jeg at det er forbedringspotensiale i bestillingsprosessen når til og med resepsjonisten ved innsjekk sier at det er mange som blir overrasket over at de har bestilt rom med 2 enkeltsenger, og én dobbel. Det er en merkelig lay out på hotellet hvor man må forholde seg til 3-4 trappetrinn for å nå mange av rommene på bakkenivå. Ikke veldig mange trapper, men upraktisk nok med tunge bager og mye bagasje.

Ellers var hotellet som man forventer av et hotell i denne klassen i Norge i dag. Grei frokost og god sovekomfort - bortsett fra at det var varmt på rommet, og vanskelig å gjøre noe med akkurat det.

Med tanke på erfaringene vi gjorde oss, og at prisforskjellen ikke blir all verden i og med at man er avhengig av å ta shuttlebuss fra terminalbygget påø Oslo Lufthavn, kommer jeg nok heller til å benytte meg av søsterhotellet (som ligger i gangavstand fra terminalbygget) neste gang jeg trenger trensferhotell.

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Siv J
IngelaAMH, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2019

Hei Siv!
Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at ditt opphold hos oss ikke var helt som forventet. Det stemmer at hotell i Park Inn selger rom i standard kategori, men jeg skal gjerne sjekke opp om det er mulig å få lagt til spesifikasjon på de standard rom som har dobbeltseng og de som ikke har det.

Det er hyggelig å høre at du likevel var godt fornøyd med frokost og sovekomforten.

Det er leit å høre at du ikke vil vurdere oss for dit neste opphold, men vi takker allikevel for at du valgte å bo hos oss denne gang og for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Innom for en natt etter påskeferie på sør-vestlandet. Har vært her en gang tidligere. Gode senger, rent og pent. Vi hadde med oss en 2-åring, 4-åring og 6-åring - og opplevde oss velkomne likevel ;) Ypperlig med et lekerom i nærheten av spisestedet! God frokost, mannen savnet vaniljeyoghurt, ellers veldig godt fornøyd :) Fikk aldri svar på mail som vi sendte i forkant, som gir et lite minus på servicen. Servicepluss for at resepsjonisten umiddelbart blåste opp hoppeslottet på lekerommet på forespørsel :)

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Therese S
OsloAirport, Resepsjonssjef på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Kjære Therese S,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det er helt supert å lese at dere hadde et flott opphold hos oss, og at dere likte våre senger godt.
Vi beklager for å ikke ha svart på mailen din, det må vi se til at vi blir flinkere på - men det er godt å lese at resepsjonisten hjalp dere med en gang når dere trengte det.
Vi håper å se dere igjen ved neste anledning!

Med vennlig hilsen,
Teamet på Park Inn Oslo Airport Hotel West

Anmeldt 25. mars 2019

Greitt hotell for overnatting. Maten var veldig god. Lang kø for å få mat når det er selskap/konferanse. Varmt på rommet - kan vera brukarfeil av termostat. Reint og lyst. Lett å koma til og frå flyplass med skyttelbuss.

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, Trehar
OsloAirport, Resepsjonssjef på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2019

Kjære Trehar,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi setter pris på at du syns maten var god, at det var rent og fint, samt at det var enkelt å komme seg frem å tilbake.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Med vennlig hilsen,
Teamet på Park Inn Oslo Airport Hotel West