Jeg kan ikke huske at det stod opplyst noe sted da jeg booket rommet, men mulig det er den berømte informasjonen med "liten skrift" som har gått meg hus forbi her. Likevel tenker jeg at det er forbedringspotensiale i bestillingsprosessen når til og med resepsjonisten ved innsjekk sier at det er mange som blir overrasket over at de har bestilt rom med 2 enkeltsenger, og én dobbel. Det er en merkelig lay out på hotellet hvor man må forholde seg til 3-4 trappetrinn for å nå mange av rommene på bakkenivå. Ikke veldig mange trapper, men upraktisk nok med tunge bager og mye bagasje.
Ellers var hotellet som man forventer av et hotell i denne klassen i Norge i dag. Grei frokost og god sovekomfort - bortsett fra at det var varmt på rommet, og vanskelig å gjøre noe med akkurat det.
Med tanke på erfaringene vi gjorde oss, og at prisforskjellen ikke blir all verden i og med at man er avhengig av å ta shuttlebuss fra terminalbygget påø Oslo Lufthavn, kommer jeg nok heller til å benytte meg av søsterhotellet (som ligger i gangavstand fra terminalbygget) neste gang jeg trenger trensferhotell.