Vi er en familie med 2 voksne og 2 barn som skulle ligge en natt, så vi måtte ha familerom. På nettsidene kan man velge mellom familierom (17 kvm) og familierom deluxe (40 kvm) vi valgte å betale nesten det dobbelte for et deluxe familierom.
Innsjekk gikk fint, men da vi kom til rommet så vi straks at vi hadde fått standard familerom. Vi gikk tilbake til resepsjonen og sa at vi hadde fått feil rom og viste han bestillingsbekreftelsen. Han sto fortsatt fast på at vi hadde fått riktig rom og at bildene på nettsiden (hotellets egne nettsider) ikke stemmer. Skuffet gikk vi tilbake på rommet, og dobbeltsjekket bilder og bekreftelse. Dette stemte ikke. Vi hadde tross alt betalt det dobbelte for et dobbelt stort rom,så vi gikk tilbake. Snakket først med en hyggelig dame, men hun var ny, så hun kunne ikke hjelpe oss. Hun virket tydelig brydd på kollegaens vegne. Han vi snakket med først gikk å surret i telefonen lenge og virket å unngå oss. Da vi endelig fikk snakket med han viste vi han bildene av rommet vi hadde bestilt, han studerte bildene og klødde seg i hodet og sa at et slikt rom eksisterte ikke og at bildene lyver. Etter mye om og men, og totalt en time etter vi ankom, fikk vi i følge han det største rommet de hadde. Det viste seg at det var dette rommet vi hadde betalt for i utgangspunktet. Noen trenger åpenbart et kurs i kundeservice.
Pluss for veldig god frokost