6txbmywbpt
1,0 av 5 boblerAnmeldt 7. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Ewelina Malita, Guest Services / Front OfficePark Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. okt. 2023
Thank you very much for your review regarding your stay at Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. We are sorry that we were not able to meet all your expectations.
We are very sorry about your opinion about our service at the reception. This time they were not so flexible. However, we normally charge a billiard/shuttle board fee of 125,-

I hope that you will come back to us and that we will be able to show our better side.
If we can help, please don't hesitate to contact us.

Kind regards
1.9 km fra Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West
9.3 km fra Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Vi er en familie med 2 voksne og 2 barn som skulle ligge en natt, så vi måtte ha familerom. På nettsidene kan man velge mellom familierom (17 kvm) og familierom deluxe (40 kvm) vi valgte å betale nesten det dobbelte for et deluxe familierom.
Innsjekk gikk fint, men da vi kom til rommet så vi straks at vi hadde fått standard familerom. Vi gikk tilbake til resepsjonen og sa at vi hadde fått feil rom og viste han bestillingsbekreftelsen. Han sto fortsatt fast på at vi hadde fått riktig rom og at bildene på nettsiden (hotellets egne nettsider) ikke stemmer. Skuffet gikk vi tilbake på rommet, og dobbeltsjekket bilder og bekreftelse. Dette stemte ikke. Vi hadde tross alt betalt det dobbelte for et dobbelt stort rom,så vi gikk tilbake. Snakket først med en hyggelig dame, men hun var ny, så hun kunne ikke hjelpe oss. Hun virket tydelig brydd på kollegaens vegne. Han vi snakket med først gikk å surret i telefonen lenge og virket å unngå oss. Da vi endelig fikk snakket med han viste vi han bildene av rommet vi hadde bestilt, han studerte bildene og klødde seg i hodet og sa at et slikt rom eksisterte ikke og at bildene lyver. Etter mye om og men, og totalt en time etter vi ankom, fikk vi i følge han det største rommet de hadde. Det viste seg at det var dette rommet vi hadde betalt for i utgangspunktet. Noen trenger åpenbart et kurs i kundeservice.

Pluss for veldig god frokost

Takk, MaritaFo
Park Inn West, Guest Services / Front Office på Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2023

Kjære Marita,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Beklager så mye for at vi ikke svarte til forventningene denne gangen. Skal ta dette videre med de som var på vakt denne dagen, begge to er litt nye hos oss, så er nok derfor denne misforståelsen har skjedd. Men takk for at dere gir tilbakemelding på dette, det er kun slik vi kan forbedre oss.

Håper dere vil ta turen igjen, slik at vi kan få mulighet for å vise oss fra vår beste side.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp.

Vennlig hilsen

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Anmeldt 29. mai 2023

Vi opplevde hotellet som rent,pent,god mat,gode senger,koselige ansatte.
Anbefalest for alle som skal med fly eller bare ha ei natts overnatting som vi hadde.Nær flyplassen,men vi hørte lite og itj nå av flystøy.Parkering rett uttafor inngang.Perfekt

Takk, gskogs927793

Thank you so much for your review, this means a lot to us! We are happy that you had a pleasant stay. You are always welcome. We hope to see you again very soon. Cecilie & Team Park Inn West.

Anmeldt 25. mai 2023

Super beliggenhet i forhold til Gardemoen flyplass, veldig bra frokost til oss som måtte opp og reise kl 04.00. Enkel og kjapp transport med shuttelbuss som gikk fra 04.12 om morgenen. Passet oss perfekt!

Takk, lindsni

Anmeldt 24. april 2023 via mobile enheter

Meget bra opplevelse. Hyggelig betjening, god mat - både middag og frokost. Fine rom som er stille - rett ved flyplassen. Gode senger og vannkoker er alltid et pluss.
Praktisk beliggenhet, særlig ved bruk av Gardermoen parkering.
Anbefales. :-)

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, brakkvannstravel
Park Inn West, Guest Services / Front Office på Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Anmeldt 18. april 2023 via mobile enheter

Fint hotell. Stille og fredelig på rommet med god seng . Bestilte mat i restauranten og den var overraskende bra . Ikke stort utvalg og vi valgte fish &chips . Den beste og mest delikate presentasjonen jeg har sett og smakt noengang . Hyggelig betjening så alt i alt et fint opphold før vi dro videre.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Passport44064727434
Park Inn West, Guest Services / Front Office på Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2023