arildmathiasrhetland
Dato for oppholdet: februar 2024
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Ammad Ahmed, Guest Services / Front OfficePark Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mars 2024
Dear Arild,

Thank you for your positive feedback regarding your recent stay with us. We're delighted to hear that you found our hotel to be a good value and that you enjoyed our breakfast offerings and shuttle service to the airport. Your satisfaction is our priority, and we hope to have the pleasure of welcoming you back on your next visit.

0.6 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
1.9 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
9.3 km fra Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 22. desember 2023

Booket rom i god tid før opphold. Da min kone og jeg kom til hotellet sent om kvelden, var det lang kø i resepsjonen. Noe som ikke brydde de som stod i resepsjonen, å bruke 15-20 min for å sjekke noen inn er for meg en gåte, da skjønner jeg godt hvorfor ting tar tid. Da det endelig ble vår tid til å å sjekke inn etter å ha stått i nesten en time, viste det seg at de hadde problemer med å finne et ledig rom til oss. Da de endelig greide å finne et rom, endelig nå skal det bli godt å endelig få lagt seg etter en lang reise. Da vi kommer til rommet, åpner døren til rommet, hører vi plutselig et høyt skrik innenfra rommet. Jaggu hadde de ikke greid å gi oss et rom som allerede var opptatt. Ned i resepsjonen for å forklare situasjonen, og dette ikke var akseptabelt. Resepsjonisten leitet febrilsk etter å finne et annet rom, etter 30 min med enda mer venting stilte jeg spørsmålet om de hadde ledig rom til oss. Nei, dessverre, ingen ledige rom. Trøtt og sliten ble det i stedet en biltur på 3 timer for å komme seg hjem. Kommer ALDRI til å sette mine ben i det hotellet der noe mer. Og anbefaler de som ønsker å ha en god og avslappet opplevelse om å gjøre det samme. Anbefaler også å lese flere anmeldelser, som har opplevd mye av det samme som meg.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, lejobe74
Ammad Ahmed, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2023

Dear guest,

I sincerely apologize for the extremely disappointing experience you had during your stay at our hotel. Your account of the check-in process, room allocation issues, and the unfortunate incident of being assigned an already occupied room is completely unacceptable, and I understand the frustration and inconvenience it must have caused.

Please know that this is not reflective of our standard procedures, and I assure you that we take this feedback seriously. I will personally investigate the matter and ensure that necessary steps are taken to prevent such incidents in the future.

I'm truly sorry for the negative impact this had on your travel experience, and I appreciate your candid feedback. If there's anything specific you would like to discuss or if you have further details to share, please feel free to reach out.

Once again, I apologize for the letdown, and I hope you will consider giving us another chance in the future to provide the quality service we aim to deliver.

Anmeldt 19. desember 2023 via mobile enheter

Så er det oss igjen da . Her bor vi alltid , vi i HLF Sør-Varanger når vi er på våre turer har fått en litt LOVE for dette stedet . Hotellet er topp rent og pent , gode senger store fine bad . Luftig resepsjon m/bar og nydelig frokost . Tar deg ca 6 min med buss til fra Gardemoen . Hyggelig betjening !!!
Nu var vi 23 stk, alle strålende fornøyd . Takk igjen 😊

Oddgeir

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, hlfs2016
Ammad Ahmed, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2023

Kjære gjest,

Takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for å høre om kjærligheten du har utviklet for hotellet vårt og de positive opplevelsene du har hatt under turene dine. Vi setter pris på dine gode ord om renslighet, komfortable senger, romslige bad, luftig resepsjon med bar og den nydelige frokosten. Det er fantastisk å vite at tjenestene våre har bidratt til et minneverdig opphold for deg og din gruppe.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake på dine fremtidige turer, og takk nok en gang for at du valgte oss!

Vennlig hilsen,

Anmeldt 28. november 2023 via mobile enheter

Fine rom. Frokosten er bra. Gruppen hadde bestilt lunsj og middag. Begge måltidene var dårlige. Kyllingen til lunsjen var så tørr med potetmos til, og til middag var den samme potetmosen og noe kjøtt som skulle være svin, men smakte noe helt annet. Veldig tørt dette og. De var meget sparsommelig med saus.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, 2Finnmarkinger
Ewelina Malita, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2023

Dear Guest,
thank you very much for your feedback regarding your recent stay. We are very sorry to hear you had such a negative experience at our restaurant. Our goal is always to provide excellent service and great food, so we’re disappointed that we didn’t meet your expectations. We take this very seriously; such events should not happen.
We will review our procedures and training to prevent this from happening in the future.

I hope you will come back to us and that we will be able to show our better side.
Do not hesitate to contact us if we can be of further assistance.

Sincerely
Ewelina Malita - Operations Manager

Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

Tre dagers konferanse med tre lunsjer og to middager. Personalet i restauranten hadde null kontroll på hva som var vegetar og hva som var vegansk. De 10 av 130 som hadde ønsket en av de alternativene fikk veldig mye som inneholdt både kjøtt og meieriprodukter samt gelatin. Vi som har et animalsk kosthold fikk bare dårlig mat - og alt for lite, spesielt til lunsj. Hotellet er ellers trangt med flere passasjer der det stokker seg med mange konferansegjester. Konferansesalene er små. Det er alt for få toaletter i konferanseområdet. Hotellrommene har ikke kjøleskap.
Et lyspunkt: Frokostbuffeten var god, variert og hadde flere sunne alternativer.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Dureknevs
Ewelina Malita, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2023

ear Guest, thank you for your opinion and for the time spent at the conference in Park Inn West. We are sorry to hear about your opinion about the staff. These are not our standards and we do not recognize ourselves there. We take all allergies seriously and special food is always prepared. We're sorry you had a different impression.
Unfortunately, not all rooms are equipped with refrigerators. Thank you also for your opinion on the capacity of the conference rooms, we will take it into account. We are very pleased to hear good opinions about our breakfast, it means a lot to us.

I hope you will visit us again in the future and give us a chance to show ourselves even better.

Contact us if you need anything.
Ewelina Malita - Operations Manager

Anmeldt 14. oktober 2023

Falt for fristelsen til å oppgradere til superiorrom med badekåpe og tøfler for å få en fin start på reisen - slik det står i rombeskrivelsen. Rommet vi fikk, var et vanlig rom med dobbeltseng. Klagde og ble tildelt et dårligere rom i en helt annen fløy. Resepsjonisten forklarte at de ikke tilbyr noe ekstra på superiorrommene annet enn dobbeltseng og kaffemaskin. Da jeg viste frem beskrivelsen på nett, viste det seg at den var feil. Selve innsjekkingen tok en time, og det første rommet viste seg likevel å være et superiorrom - uten de ekstra godene som skulle følge med. En forventet positiv opplevelse ble det motsatte. Spesielt trasig for toåringen som måtte flytte fram og tilbake. Og mindre tid til å slappe av før tidlig avreise.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, kim h
Ewelina Malita, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2023

Hei, tusen takk for din tilbakemelding angående ditt opphold på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Jeg ser at vi ikke klarte å oppfylle alle dine forventninger. Beklager feil informasjon om våre superior-rom. De har kaffemaskin og kjøleskap.
Jeg beklager også ventetiden i resepsjonen. Vi håper at du vil komme tilbake til oss neste gang og at vi kan vise vår bedre side.
Hvis vi kan hjelpe, ikke nøl med å kontakte oss.
Mvh, Ewelina Malita