Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (967)
Filtrer anmeldelser
967 resultater
Vurdering fra reisende
290
340
228
70
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
290
340
228
70
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 967 anmeldelser
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra service, perfekt og hyggelig insjeking! Perfekt frukost og restaurant mat og service! For den pris, vi få mye mer , inkl service , mat og hyggelig prat fra staff!
Vi skal tilbake neste gang

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Vaaidas567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JannicaLR, General Manager på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Kjære Vaaidas567,

Så utrolig hyggelig å høre! Håper å se dere snart igjen, velkommen tilbake og riktigt godt nytt år!

Med vennlig hilsen,

Jannica Landmark-Rosen
direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Var her i forbindelse med en konferanse. Hotellet er flott og moderne. Maten vi fikk til lunsj og middag var svart god. Rommet var fint og hadde det man trengte. Om jeg skal pirke pa noe ma det vare at det var svart darlig trykk i dusjen. Hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, rtplf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Innsjekkingen tok lang tid. Fint inngangsparti og resepsjon. Det luktet kloakk i fløyen rommet mitt lå. Hotellet rengjør ikke rommene under oppholdet, men sier at pengene de sparer går til UNICEF. Tror det handler mest om å spare penger på personale, noe som syntes på svakt rengjort rom. Det er støv og rusk på rommet, tyder på at rengjøringspersonalet har for liten tid.

Konferanserommene er gode, men stolene er ikke de beste. Dårlig pauseservering, lite hygenisk.
Maten er midt på treet, både lunsj og middag.

Det går greit å ha konferanse her, men hvis du kan - styr unna.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Norrast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Har vært her 3 dager på en stor konferanse og selve konferansen var meget vellykket. De ansatte (riggere/elektrikere) ved The Qube er både hjelpsomme og imøtekommende, de yter max service og lokalene er veldig bra. Det eneste som ikke fungerte her var festmiddagen, den var ikke mye å skryte av og de som hadde valgt fisk i stedet for kjøtt fikk noen stusselig vegetargreier som ikke smakte noen verdens ting. Maten står ikke i forhold til prisen. De unge damene som serverte lunch begge dagene var også noe helt for seg selv, noe så surt og lite høflig har jeg aldri opplevd. Om det er så grusomt å gå på jobb, så bli hjemme. Hotellet er vel noe av det reneste jeg har opplevd, fine rom og god mat i restauranten. Det eneste problemet her er all trafikken ut og inn av hotellet på natten, reisende som skal ta tidligfly fra Gardermoen, vanskelig å sove her etter kl. 03:00 om morgenen. Hyggelige resepsjonister og topp servitører i restauranten.

Romtips: Prøv å unngå rom ut mot parkeringsplassen. Her er det varelevering tidlig på morgenen og de er ikke stille.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JannicaLR, General Manager på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære 843ko,

Så utrolig bra at du gir oss tilbakemelding, det setter jeg veldig stor pris på! Her var det mye ros og punkter vi kan gjøre forandring og forbedring på. Jeg lover å følge det opp videre i avdelingene.
Takk igjen og velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Jannica Landmark-Rosen
direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Er stort og moderne konferansehotell, hyggelig betjening. Ekstra fin velkomst i resepsjonen, slikt løfter inntrykket og skaper forventinger. Bra! Vi hadde et stort og fint rom. Rent overalt. Gode senger. Rituals-produkter på badet, sminkespeil, godt lys, - og et sett med blå håndklær viser at her er sakene gjennomført og gjennomtenkt! Frokosten er veldig innholdsrik og byr på det aller meste, og det beste! Selv om opplevelsen i restauranten kvelden før var hanglet og litt skuffende, viser hotellet seg samlet sett at dette er et konferansehotell i toppsjiktet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, TheaKBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser