Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
31
60
25
12
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
60
25
12
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 134 anmeldelser
Anmeldt 12. mai 2019

Dette er en avslappende plass som også serverer god mat til frokost og middag, Hyggelig betjening. God plass til å slappe av. Ligger et sted det er lett å ta seg en gåtur i et fint miljø. Gode treningsmuligheter. Her har jeg bodd før og jeg kommer igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Karl Ove J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tone F, Salgssjef på Best Western Leto Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2019

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du var fornøyd med oppholdet på vårt hotell.
Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019

Bra sted hvor hunder er hjertelig velkommne, gode luftemuligheter og gennerelt perfekt for dem som reiser med kjeledyret.
Hyggelig betjening som gir god service og gir stedet en god atmosfære.
Rene pene rom med hjelpsomme og høflig betjening.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Sightsee26742939024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Letoarena, Daglig leder på Best Western Leto Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Takk for ditt besøk og positive tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019

Som vanlig hele påskehelgen pga hundeustilling. Bra sted for opphold med hunder. Store nok rom. Maten er oppgradert betydelig siden jeg var der i fjor. Fint turområde for lufting av hund. Utrolig hyggelige folk som jobber der, alt er like viktig.
Gode senger, sover som hjemme :D

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Anne-Grethe S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Letoarena, Daglig leder på Best Western Leto Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Takk for ditt besøk og positive tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Frokosten er bra, rommene er ganske rene. Men rommene er halveis opppuset. De er veldig store, altså veldig! Men de kunne heller vært halvparten så store og mer eksklusive. F. Eks. Lysstoffrør i taket trodde jeg man hadde sluttet med. Det er helt greit, masse rom, men ingenting mer. Ingen fasiliteter å skryte av så vidt jeg fant ut av i løpet av 3 dager her.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Letoarena, Leder  på Best Western Leto Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Takk for ditt besøk og tilbakemelding. Vi bestreber oss til det ytterste for å ha fornøyde gjester og det er meget beklagelig at vi ikke innfridde denne gang. Synd du ikke kontaktet resepsjonen for aktiviteter, da vi kan tilby både spillerom og treningsenter. Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning og at opplevelsen blir mer positivt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2019

Det er alltid hyggelig å komme til Letohallen hotell med hund. Blir godt mottatt, hyggelig personale, rent og pent rom, gode senger med tilstrekkelig plass.
Mulighetene for lading av El-bil under oppholdet er ikke tilfredsstillende. I 2019 forventer man bedre.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Paradise19233651438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Letoarena, Daglig leder på Best Western Leto Arena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Takk for ditt besøk og positive tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Neste gang du kommer er lader på plass :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser