Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (626)
Filtrer anmeldelser
626 resultater
Vurdering fra reisende
94
195
197
89
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
94
195
197
89
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 626 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2021

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Ved ankomst ønsket vi å spise litt etter en lang dag på reise.
Vi ble da avkrevd fullpris for buffé som var tom for varmretter og ble fjernet etter 10 minutter.

Natten gjennom bld på voldsomt med bilstøy fra lokale «dragrace» helter som gjorde soving og hvile vanskelig.

Blir ingen neste gang for oss

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Traweling_Jan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021

Småe rom, veldig mykje bråk om natten av bilen pga mc. Donalds som ligger tett i tett.
God frokost!
Romene er småe.
Gratis parkering når du sover der.
Servise innstilt personal.
Mykje bråk av bilkjøring/råning trekker det hele ned og uaktuelt og sove mere.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, sandraN6383QL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Spar deg pengene. Her får du ikke sove. Det var så mye råning, racing og drifting rett utenfor at både vi og ungene ble vekt mange mange ganger iløpet av natten. Skulle trodd vi lå i telt på Gatebil.

Ok «kiosk» i resepsjonen med ymse brus/is/sjokolade, og la oss ikke glemme den feske wrapen som gikk ut på dato for 3 dager siden. Digg!

Fin tidlig frokost, og kjempe hyggelig fyr i resepsjonen ved utsjekk. Eneste plusset.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, camilla k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser