Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Stein Olav R
Bodø, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 4. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jörgen L, Front Office ManagerRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. nov. 2018
Hei Stein Olav,
Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og skrev en veldig hyggelig anmeldelse av vårt hotell. Dine tilbakemeldinger er viktige for oss. Vi tar med oss dine kommentarer i vårt videre arbeid på å bli enda bedre. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen, Michael

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 099
kr 970
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 099
1.3 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 457
kr 1 419
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 415
  • Hotels.com
1.8 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 437
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 437
4.5 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 237
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 237
3.9 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
kr 1 189
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.7 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
kr 1 800
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 800
0.5 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Superior Room
kr 1 850
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 1 850
0.5 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 250
kr 1 103
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.9 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 048
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
7.9 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Triple Room with private bathroom
kr 1 023
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.3 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldelser (3 653)
Filtrer anmeldelser
3 653 resultater
Vurdering fra reisende
1 186
1 322
631
295
219
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 186
1 322
631
295
219
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
489494 av 3 653 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. oktober 2018

God service, meget god mat. Flott hotell å ha seminar på når vi må samles fra hele landet, siden det ligger så nært flyplassen. God renslighet, flotte rom og ventilasjonen på rommet var også bra, trengte ikke å åpne vinduet på natten. Tusen takk for ett flott opphold og kommer selvsagt tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Adventure08564124911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Adventure,
Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse av vårt hotel. Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Alt var veldig bra! Rommet var stort og flott , gode morgenkåper! Maten på kvelden var veldig bra - og ble raskt servert! Vår kelner var oppmerksom på oss hele tida! Frokost og lunsj var fortreffelig!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Coastal20788510149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Coastal,
Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende opp1holdet ditt på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss, og vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Med vennlig hilsen, Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde en natt før en tidlig flyvning dagen etter. Stort og romslig familierom, men meget dårlig renhold. Vi sjekket inn sent og måtte legge barna med en gang, så orket ikke klage med en gang og bytte rom. Valgte heller å sende klage til hotellet i ettertid av oppholdet, men hotellet har ikke svart på mine mange E-poster. Prøvde også å ringe resepsjonen i etter tid, da vi hadde gjenglemt noe på rommet, men etter 20 minutt uten svar 4 ganger så ga jeg opp...
Rommet var støvete i kroker og alle flater som er litt vanskelig å nå, som kriker og kroker bak bordbein og div. Men badet var det verste. Hår fra tidligere gjester i taket. Støvete på de fleste overflater utenom benken. Rødmugg i hjørner i dusjen og rundt dusjveggen. Og mugg i hjørner, som jeg lett vasket bort med en klut. Så meget dårlig renhold på dette rommet. Rom 5212

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Eivindchef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Vi bodde en natt før en tidlig flyvning dagen etter. Stort og romslig familierom, men meget dårlig renhold. Vi sjekket inn sent og måtte legge barna med en gang, så orket ikke klage med en gang og bytte rom. Valgte heller å sende klage til hotellet i ettertid av oppholdet, men hotellet har ikke svart på mine mange E-poster. Prøvde også å ringe resepsjonen i etter tid, da vi hadde gjenglemt noe på rommet, men etter 20 minutt uten svar 4 ganger så ga jeg opp...
Rommet var meget dårlig renholdt. Det var mye støv på teppet på rommet i kroker hvor det kan være vanskelig å komme til. Spesielt rundt TV reolen midt i rommet. Men badet var det verste. Hår fra tidligere gjester i taket. Støvete på de fleste overflater utenom selve benken. støvete ventil. Slimete rødmugg i hjørner i dusjen, fuger og rundt dusjveggen. Og mugg i hjørner, som jeg lett vasket bort med en klut. Så meget dårlig renhold på dette rommet. Rom 5212.
Helt elendig renhold. og til blodpris.

Romtips: Familie rom er romslige og store.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Eivindchef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Eivindchef
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review.
Jag beklagar det starkaste det du har fått uppleva hos oss och vi tar detta vidare med alla berörda avdelningar för uppföljning.
Jag önskar visserligen att du kontaktar mig eftersom jag önskar lite mer information.
Ännu en gång så beklagar jag.
Vi önskar dig välkommen tillbaka.
Med vänlig hälsning, Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser