Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 207
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 206
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Trip.com
USD 231
USD 185
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Hotels.comUSD 207
eDreamsUSD 206
Prestigia.comUSD 231
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 894)
Filtrer anmeldelser
2 895 resultater
Vurdering fra reisende
867
1 106
545
225
152
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
867
1 106
545
225
152
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
204209 av 2 895 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. oktober 2018

God service, meget god mat. Flott hotell å ha seminar på når vi må samles fra hele landet, siden det ligger så nært flyplassen. God renslighet, flotte rom og ventilasjonen på rommet var også bra, trengte ikke å åpne vinduet på natten. Tusen takk for ett flott opphold og kommer selvsagt tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Adventure08564124911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Adventure,
Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse av vårt hotel. Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Alt var veldig bra! Rommet var stort og flott , gode morgenkåper! Maten på kvelden var veldig bra - og ble raskt servert! Vår kelner var oppmerksom på oss hele tida! Frokost og lunsj var fortreffelig!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Coastal20788510149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Coastal,
Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende opp1holdet ditt på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss, og vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Med vennlig hilsen, Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde en natt før en tidlig flyvning dagen etter. Stort og romslig familierom, men meget dårlig renhold. Vi sjekket inn sent og måtte legge barna med en gang, så orket ikke klage med en gang og bytte rom. Valgte heller å sende klage til hotellet i ettertid av oppholdet, men hotellet har ikke svart på mine mange E-poster. Prøvde også å ringe resepsjonen i etter tid, da vi hadde gjenglemt noe på rommet, men etter 20 minutt uten svar 4 ganger så ga jeg opp...
Rommet var støvete i kroker og alle flater som er litt vanskelig å nå, som kriker og kroker bak bordbein og div. Men badet var det verste. Hår fra tidligere gjester i taket. Støvete på de fleste overflater utenom benken. Rødmugg i hjørner i dusjen og rundt dusjveggen. Og mugg i hjørner, som jeg lett vasket bort med en klut. Så meget dårlig renhold på dette rommet. Rom 5212

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eivindchef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Vi bodde en natt før en tidlig flyvning dagen etter. Stort og romslig familierom, men meget dårlig renhold. Vi sjekket inn sent og måtte legge barna med en gang, så orket ikke klage med en gang og bytte rom. Valgte heller å sende klage til hotellet i ettertid av oppholdet, men hotellet har ikke svart på mine mange E-poster. Prøvde også å ringe resepsjonen i etter tid, da vi hadde gjenglemt noe på rommet, men etter 20 minutt uten svar 4 ganger så ga jeg opp...
Rommet var meget dårlig renholdt. Det var mye støv på teppet på rommet i kroker hvor det kan være vanskelig å komme til. Spesielt rundt TV reolen midt i rommet. Men badet var det verste. Hår fra tidligere gjester i taket. Støvete på de fleste overflater utenom selve benken. støvete ventil. Slimete rødmugg i hjørner i dusjen, fuger og rundt dusjveggen. Og mugg i hjørner, som jeg lett vasket bort med en klut. Så meget dårlig renhold på dette rommet. Rom 5212.
Helt elendig renhold. og til blodpris.

Romtips: Familie rom er romslige og store.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Eivindchef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Eivindchef
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review.
Jag beklagar det starkaste det du har fått uppleva hos oss och vi tar detta vidare med alla berörda avdelningar för uppföljning.
Jag önskar visserligen att du kontaktar mig eftersom jag önskar lite mer information.
Ännu en gång så beklagar jag.
Vi önskar dig välkommen tillbaka.
Med vänlig hälsning, Michael

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser