Hilde Pettersen
1,0 av 5 boblerAnmeldt 12. mai 2019
3,0 av 5 boblerRom
Jörgen L, Front Office ManagerRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. mai 2019
Hej Bodpet,
Tusen tack för att du skrev oss en review.
Jag har förstått att mina kolleger i receptionen har varit i dialog med alla våra avdelningar på hotellet samt pratade med alla berörda. Vi har undersökt och vi har inte funnit något hos oss.
Vi beklagar att du känner på detta vis. Med vänliga hälsningar, Michael
1.3 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 359
1 238
1 359
Anmeldt 10. mai 2019

Dette hotellet er kun ute etter å få inn mest mulig penger av gjestene og ikke gi tilbake den kvalitet på oppholdet en gjest kan forvente. Frokosten gav meg en dårlig start på dagen, personalet greide ikke å etterfylle ting som gikk tomt.

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, jornr7
RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Hej,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse på vårt hotell. Vi beklagar verkligen att du inte var helt nöjd med din tid hos oss. Vi uppskattar din feedback om din upplevelse på vår frukost, och vi ska göra vårt bästa för att förbättra oss till framtiden.

Anmeldt 8. mai 2019

Beliggenheten er helt topp i forhold til mitt behov.
Rommet var helt greit, og lite støy, tatt i betrakning beliggenhet.
Men personalet . . . . . .
Vi er i Norge, og man forventer vel at det kan NORSK.
Det gikk langsomt ved innsjekk, og utsjekk.
Og frokosten var midt på tre, med betjening som 'ikke var til stede'.
Og kunne de si hei og smile? Ikke imponert.
De får for beliggenhet.

2  Takk, reisende1912
Jörgen L, Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019

Kjære Reisende1912

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding om oppholdet du hadde hos oss nylig, og beklager på det sterkeste de uheldige opplevelsene som Dere hadde i forbindelse med Deres opphold hos oss.

Vi setter pris å motta denne konstruktive tilbakemeldingen fra dem. Dere gir oss en mulighet til å følge opp episodene internt, for så å unngå at noe lignende skjer igjen. Det er gjennom tilbakemeldinger fra våre gjester at vi har mulighet til å opprettholde og videreutvikle den servicen og de kvalitetsstandarder som vi ønsker å stå for samt tilby våre gjester. Dine kommentarer er gjennomgått og tatt opp med den berørte avdelingssjefen.

Vi håper dere aksepterer vår beklagelse, samt ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning. Ta gjerne kontakt med oss om dere har synspunkter på ovennevnte eller innen ert neste besøk til Gardermoen så at vi kan gjøre ditt neste besøk hos oss vellykket.

Vennlig hilsen
Nicolai
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo

Anmeldt 6. mai 2019

Ikke grunnlag for anmeldelse. 200 tegn? Ærlig talt! Vi sov der - spiste frokost - og forlot hotellet. Er da vel grenser for hva man registrerer eller opplever eller tar med seg i hukommelsen! For oss var det kun et sted å sove, med kort vei til avgangshallen!

1  Takk, 273unns

Kjære 273unns,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Vi håper å se deg igjen her snart – velkommen tilbake!
Vennlig hilsen,
Nicolai Andersen

Anmeldt 4. mai 2019

Vi har ingenting å utsette på oppholdet. En perfekt start på ferie før en tidlig flyavgang dagen etter. Rinnet var bra. Maten var bra. Og frokosten var utmerket. Det var også stille og ingen sjenanse fra flyplassen.

1  Takk, BengtB44

Hei,
Vennlig hilsen,
Nicolai Andersen

Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Bra beliggenhet. Stille på rommet.. god frokost.. god seng.. men personalet må gå på smilekurs.. alt for stram i masken.. froiostsalen burde utvide.. var litt liten i forhold til folk.. mye kø for innsjekk og utsjekk .. så forhåndsbetal alt.. unngå resepsjonen.. baren var det en voksen dame.. sorry.. men hun jobbet utrolig sakte.. hun smilte til alle sine kollegaer.. men ingen til oss gjester.. (pent smil) ellers helt greit.. litt som en fabrikk..

1  Takk, ollorentzen

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid.
Vennlig hilsen
Nicolai