Besvart 28. mai 2019
Hej Vacation, Tusen tack för din feedback. Vi sätter pris på dina kommentarer och tar dem vidare för att förbättra vår verksamhet. Jag är glad att höra att ni är nöjd med rummet du fick! Vi önskar dig välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Michael
Bra hotell, med store innbydende rom og det er rent og bra interiør. Men trekk til hotellet klarer aldri å levere speilegg som er nystekte. De er alltid opptørket og overstekte. Utvalget til frokost er utmerket.
Sted
Spør Culture67613250883 om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 Takk, Culture67613250883
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2019
Hej Culture, Tusen tack för att du valde Radisson Blu Airport Hotel och tog dig tid att skriva oss en reivew, Vi sätter pris på dina kommenterar och jag tar vidare din kommentar till frukosten för att se hur vi kan förbättra oss. Vi önskar dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Michael
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi kom fra New York kl 0800, vi spurte pent om veldig tidlig innsjekk og resepsjonisten ordnet dette uten problem og uten tillegg i pris. Fantastisk service. Vi velger dette hotellet pga meget kort vei til flyplass, kun 2 minutter å gå over veien. Rommene er veldig bra og sengene er upåklagelig. Bra frokost. Vi kommer garantert tilbake.
Spør Toreinar2015 om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
2 Takk, Toreinar2015
Har overnattet flere ganger på dette hotellet i forbindelse med tidlige flyavganger. Hotellet har blitt pusset opp i den senere tid. Fikk rom i den "nye delen", og dette var en svært hyggelig opplevelse! Restauranten var også super, og frokosten leverer selv kl. 05:00.
Spør jonasveiberg om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 Takk, jonasveiberg
Hej Jonas! Tusen tack för att valde Radisson Blu Airport och är en lojal gäst hos oss. Vi sätter pris på dina kommentarer och att du gillade våra rum och 26 North restaurangen. Vi önskar dig värmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Michael
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Litt grinete kar som tok imot ved innsjekking. Behagelige rom og ikke minst sengene, sov meget godt. Frokost var variert lunsjen var et eventyr. Middagen var prikken over i`en. Totalt sett er jeg strålende fornøyd med oppholdet.
Sted
Spør Happiness12444169325 om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 Takk, Happiness12444169325
Jörgen L, Front Office Manager på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019
Hej Happiness! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva oss en review om vårt hotell. Det är trist att höra hur check-in gick och vi tar detta vidare för att förbättra oss. Oavsett så är jag glad att höra att ni har haft en fin vistelse hos oss. Jag önskar dig välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Michael
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette hotellet ligger rett ved flyplassen, du trenger ingen taxi eller buss for å nå innsjekkingen på flyplassen. Rommet vi hadde var der ingen støy fra flyplassen, sengen var gode og der var rent og pent på rommet og bade. Bra internett var der over hele hotellet. Vi spiste en meget bra middag om kvelden. Og det beste av alt var att innsjekkingen var kun fem minutt å gå fra hotellet. Utsjekkingen om morgen gikk perfekt. Jeg kommer helt sikkert tilbake en gang til dette hotettet.
Dato for oppholdet: april 2019
Spør sigbjornr om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 Takk, sigbjornr
Hej sigbjornr! Tusen tack för din fina review! Vi sätter verkligen pris på dina kommentarer och jag delar denna vidare med mina kolleger! Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Michael