Merethe A
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020
Jörgen Ljunggren, Daglig lederRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. sep. 2020
Hej Merethe,
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review.
Det är synd att du hade svårt att byta rum pga värmen i rummet. Vi hjälper självklart till med detta.
Vi har fått tillbaka vår buffe med vanliga öppningstider och jag är glad att höra att receptionisten var hjälpsam.
Vi önskar dig välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.
4.5 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 340
1 206
1 340
Anmeldt 13. juli 2020

Bruker Alltid Radisson Blue ,, ypperlig beliggenhet ,,av erfaring gjennom de årene jeg har reist er det bra hotel som tar vare på gjestene.. . Nå i Coronatid var frokostbuffet gjennomtenkt, god og delikat anrettet.

1  Takk, 976evak
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020

Hej 976evak,
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva oss en fin review.
Jag sätter pris på dina kommentarer och vi önskar dig välkommen tillbaka!

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger meget bra plassert for ankomst eller avgang fra Gardermoen. Rommene er bra og funksjonelle, men kunne vært bedre rengjort. Når det ikke kan åpnes vinduer så er det å forvente at klimaanlegget fungerer, men det var svake greier.
Med Litt bedre renhold og et fungerende klimaanlegg hadde hotellet vært topp.

1  Takk, RosslandR

Hej RosslandR,
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review.
Det är trist att höra angående städning och fönstret på detta rummet.
Vi har rum som vi kan öppna fönster och det är bara att ta kontakt med receptionen så hjälper vi till med detta.
Vi har inte A/C utan det är en AirFlow ventilationsystem.
Jag önskar dig välkommen tillbaka.

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Etter en ekstremt lang reise var det vidunderlig å komme til et flott og stort rom, med en deilig seng. Gratis wifi på rommet.
På grunn av Corona var det ikke frokostbuffet, men ferdigsmurte sandwich med bl.a bacon, juice, frukt mm. Et godt alternativ!
Supert med 2 min gange fra flyplassen

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, Toneih

Hej Toneih,
Tusen tack för att du valde Radisson Blu Airport och tog dig tid att skriva en fin review!
Vi är glada över dina fina kommentarer och vi önskar dig välkommen tillbaka.

Anmeldt 24. juni 2020

Meget fornøyd. Frokosten var mye bedre,tross coronatiltak. Denne gangen fikk vi tilbud om egg og bacon. Sist jeg var der var frokosten noe spartansk,dette grunnet Corona. Så det er egentlig ganske forståelig. Det viser at dere har gjort forbedringer av frokost tilbudet.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Ansven45

Hej Ansven45,
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva oss en fin review.
Jag sätter pris på dina kommentarer och vi önskar dig välkommen tillbaka!

Anmeldt 8. juni 2020

Hotellet er bra, rommene er fine (dog med tregt internet) men det er bra smålig at man ikke får mer til frokost en en mager "frokostpose". På forespørsel om jeg kunne få noe mer å spise fikk jeg utrolig nok beskjed om at det ble i så fall ekstra...
De skulle også ha 300,- ekstra for å la meg beholde rommet til 13:30 - og her snakker vi søndags morgen på ett langt fra fullt hotell...
Vi hadde dog en positiv opplevelse med hyggelig betjening i restauranten!

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, knukon

Hej knukon,
Tack för att du valde Radisson Blu Airport och tog dig tid att skriva oss en review.
Det är trist att höra om utmaningarna du hade hos oss och vi tar det med oss vidare.
Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka vid ett senare tillfälle.