Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 209
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 208
Vis tilbud
Trip.com
USD 204
Vis tilbud
Hotels.comUSD 209
PricelineUSD 208
getaroom.comUSD 216
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 962)
Filtrer anmeldelser
2 962 resultater
Vurdering fra reisende
884
1 127
554
233
164
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
884
1 127
554
233
164
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6267 av 2 962 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020

Supert hotell på alle måter, og hyggelig personale, med unntak av Amadeus i resepsjonen!
Han klarer ikke å smile, han finner kun problemer i alt, og er helt blottet for serviceinnstilling. Og det er ikke første gang dette skjer. Han lyger og sier det ikke finnes rom tilgjengelig for tidlig check in, når hans kolleger løser det og finner ledig rom med en gang Amadeus har gått på bakrommet.
Det er forderdelig irriterende. Jeg anbefaler dere å stramme opp Amadeus og gi han et kurs i smiling og service. Og som sagt, når det samme skjer gang etter gang, er det ikke tilfeldig.
Neste gang blir det et annet hotell! Usmakelig og trist at én person klarer å ødelegge følelsen av et fint opphold.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Alex B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020
Google-oversetting

Hej Alex B
Tack för att du valde Radisson Blu Airport och tog dig tid att skriva oss en review.
Det är trist att höra utmaningarna du verkar ha haft med vår kollega.
Vi tar detta med oss vidare för träningssyfte.
Jag hoppas att vi får välkomna er tillbaka vid ett senare tillfälle.
Med vänlig hälsning
Mike

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Perfekt å overnatte her når man har en tidlig flight. Check in og bag drop området er 3 minutters rolig gange fra lobbyen. Frokost fra 05:00 gjør det hele til en behagelig start på reisen. Fine, store rom med alle fasiliteter man forventer.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, PerNymo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020
Google-oversetting

Hej PerNymo,
Tack för att du valde Radisson Blu Airport och tog dig tid att skriva oss en review.
Det är fint att höra att du gillar vårt hotell och frukost från 05:00.
Jag önskar dig välkommen tillbaka.
Med vänlig hälsning
Mike

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Flott hotell med svært hyggelig betjening. Vi bodde i et familierom og dette var romslig med muligheter for å trekke en gardin mellom soverom og stue. Hotellet ligger rett ved flyplassen som er praktisk når man skal ut å fly tidlig :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 8leMario
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020
Google-oversetting

Hej 8leMario,
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva oss en fin review.
Jag sätter pris på dina kommentarer och vi önskar dig välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning
Mike

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Rommet er veldig fint. Kjapp inn og utsjekking. Fuginga rundt badekaret ser ut til å være utført av en 5åring + noen sorte lange hår i badekaret trolig etter rengjører. Henger løse kabler ned under vasken på badet. Stor og god seng men putene er dårlige. 2 typer. Den ene klemmer seg helt flat når en ligger på den, den andre er alt for tykk. Maten er ok. Stive priser, nesten 300 kr for en cheese burger som ikke er noe over gjennomsnittet god. Restauranten/baren er veldig Underbemannet, må stå og vente i 15min+ før en får bord. servitørene springer rundt og prøver å holde styr på alt. Kun 3 stk i arbeid. Har vært her 2 ganger på 2 mnd ingen forbedring på den tiden. Taper poeng/stjerner på dette.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, TomH5710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020
Google-oversetting

Hej TomH5710
Tack för att du valde Radisson Blu Airport och tog dig tid att skriva oss en review.
Vi sätter pris på dina kommentarer och vi tar dem med oss vidare för att förbättra vår service och verksamhet.
Jag önskar dig välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.
Med vänlig hälsning
Mike

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Det meste fungerte fint. Bra rom, gode senger, hyggelig personale. Men frokosten var litt kjedelig da det manglet grønnsaker og frukt. Det var heller ikke syltetøy (annet enn appelsinmarmelade i små pakker), men dette skyldes muligens corona-forsiktighet. Det var i tillegg vanskelig å finne ting på frokosten, så vi vandret rundt og lette etter alt - så det ble lite tid å spise da vi skulle med et tidlig fly. Heldigvis er det kun en kort spasertur over til flyterminalen. Vi skulle se et engelsk program (på nrk) om kvelden, men tekstinga fungerte ikke. Ei fra resepsjonen kom opp for å rette dette opp, men det var ikke mulig.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, elind200792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jörgen Ljunggren, Daglig leder på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2020
Google-oversetting

Hej Elind200792,
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review.
Vi sätter pris på dina kommentarer om frukosten och tar det med oss vidare.
Jag är glad att ni gillade våra sänger och vår trevliga personal.
Jag önskar er välkommen tillbaka.
Med vänlig hälsning,
Mike

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser