Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Expedia.com
USD 190
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 180
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.08.22
PricelineUSD 192
Hotels.comUSD 190
ZenHotels.comUSD 285
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 178)
Filtrer anmeldelser
3 178 resultater
Vurdering fra reisende
963
1 185
583
263
184
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
963
1 185
583
263
184
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
115120 av 3 178 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021

Laaaang kø til innsjekk. Ventet nesten en time. Ene barnet vårt fikk is ved innsjekk men ikke det andre barnet. Sto ett glass vann på gulvet på rommet vårt når vi kom. Vet ikke hvem som hadde satt det der. Stort familierom men stiv pris. Barnet vårt som hadde bursdag fikk ikke oppmerksomhet selv om vi sa fra om det på forhånd og fikk beskjed om at han skulle få oppmerksomhet. God frokost og mye å velge i. Men ikke god kaffe. Ene kaffemaskinen virket ikke. Var veldig besk og ufiltrert. Noe skuffet men ok for ei natt.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tulvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Fin start på ferien 2 ,5 time i kø for å få rommet vi hadde bestilt og betalt da alt lå nede av pc og bare en kanal på tv da vi kom på rommet en fiske middag som var som en dårlig middag med fiske pinner det imponerer ikke så mye for en sulten vestlending

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, diving321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Både jeg og gutten min kastet opp noen timer etter vi spiste frokostpakken og vi ble dårlige resten av dagen; flaks at de andre som var med oss ikke spiste sandwichene.
Air condition virket dårlig slik at vi sovet med åpent vindu,

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, CalinC050721
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021

Radisson Blu leverer kvalitet som alltid!
Svært enkelt for oss som skal inn på møte og hjem dagen etter. Booker alltid der om jeg kan.
Hyggelig personal, god mat og en svært behagelig seng.
Kvalitet i alle ledd!

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, 104oscar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Gåavstand til flyplassen. Rommet var ok. Dårlig vanntrykk i dusjen. Madrassen var veldig myk, noe som resulterte i at jeg sov dårlig da jeg har vondt i ryggen. Utsikt mot flyplassen. Fint med mulighet til å rusle rundt utenfor hotellet, med sittemuligheter.

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Loviseny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser