Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 190
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Expedia.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
FindHotel
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Hotels.comUSD 189
PricelineUSD 190
ZenHotels.comUSD 283
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 178)
Filtrer anmeldelser
3 178 resultater
Vurdering fra reisende
963
1 185
583
263
184
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
963
1 185
583
263
184
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
107112 av 3 178 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Lang kø for å sjekke inn. Selve innsjekkingen er ineffektiv. Det er neppe de som jobber i resepsjonen som er problemet. Dette bør ordnes raskt! Selv kommer jeg til å bruke andre hotell, og heller ta en taxi på morgenen. Her kan du ikke ringe resepsjonen. De har ikke tid til å svare pga lange køer.

Romtips: Kom på et tidspunkt ingen andre reiser. Alt av spise/drikke/kaffe/te etc er over kl 11 på kvelden. Ordne med alt når du kommer, for du får ikke kontakt med resepsjonen.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, lenat702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Vi skulle ta et tidlig fly på vei hjem fras ferie og valgte som mange ganger tidligere dette hotellet. Beliggenheten er suveren, med kun få minutter gange til innsjekkingen. Topp å slippe shuttle-buss. Hotelloppholdet var også meget bra. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, rcr464
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Overraskelsene kom på løpende bånd. Først fikk vi tildelt rom som ikke var klargjort. Så fikk vi nytt rom som ikke var rent. Dette beholdt vi da vi var sliten og bare ønsket å sove. Resepsjonen ble gjort oppmerksom på dette og vi ble da tilbudt en LITEN refusjon for hele vår opplevelse. Refusjonen har vi ikke sett noe til.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, robeko54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Det er forferdelig lang køen til innsjekking. Personale bruker lang tid, enten de er inkompetente eller at programmet som de bruker dårlig og tungvint.
Generelt:
Lang Innsjekking, dyrt og dårlig vedlikehold hotell!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, nzdral916060
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

I disse covid tider sommer 2021 ble det anbefalt å komme tidlig på Gardemoen når jeg skulle ut å fly.
Så i stede for å dra hjemmenfra kl. 01.00 valgte jeg å overnatte her.
Da kunne jeg stå opp kl. 03.30.

Det var ingen kø når jeg kom og hyggelige ansatte.
Jeg savnet kanskje litt mer skiltning på Gardemoen til hotellet (kanskje ikke hotellet sin feil) men jeg parkerte og ble busset til Gardemoen. Deretter måtte jeg finne ut hvilken vei jeg skulle for å komme til hotellet.
Her rotet jeg litt inne på Gardemoen men fant skiltet når jeg kom ut og letet.

Bestilte ordinært rom og fikk større rom med utsikt til flyavgang og landing.
Stort, fint og ryddig rom.

Synes derimot det var veldig rart at jeg ikke kunne ta med meg glasset med vin fra restauranten og til rommet? Det lurer jeg fortsatt på hvorfor ikke gikk.

Romtips: Nær Gardemoen flyplass
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Renata M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser