Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 137
Hotels.comUSD 137
PricelineUSD 137
TravelocityUSD 137
Radissonhotels.comUSD 137
ZenHotels.comUSD 214
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 218)
Filtrer anmeldelser
3 218 resultater
Vurdering fra reisende
977
1 196
590
266
189
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
977
1 196
590
266
189
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
117122 av 3 218 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2021

Flotte rom, deilig seng, eneste minus var dårlig vanntrykk i dusjen og at det ikke var mulig å regulere romtemperaturen eller åpne vinduer på rommet.
Utvalget ved frokost- og lunsjbuffeten var fantastisk!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, vfalmaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2021

Hyggelig mottagelse fra første stund, imøtekommende medarbeidere i resepsjonen. Service i restauranten var utrolig bra: blide, morsomme og kjappe servitører Rommet var som hotellrom flest, men stort og god plass, Litt myk seng, og litt for varmt - trengte i grunnen ikke dyne

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, SonoSammi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2021

Det var varmt på rommet og AC fungerte ikke/dårlig slik at det ikke var mulig å få ned tempen uten å åpne vinduene. bra frokost men til tider crowded uten synlige (for meg) Covid-19 tiltak. Rommet var ikke klart når vi kom så vi måtte vente 15-20 minutter.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, erlendma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2021

Rommet vårt var stort og fint, og sengen var deilig, god størrelse, masse gode puter. Det var perfekt å sjekke inn etter en lang dag og vi var sliten. Så var det kjekt med stor god seng hvor hele gjengen (mor,far,2 barn) kunne hoppe opp i senga og se på film ilag etter en lang og innholdsrik dag.
Og stort pluss at vi fikk frokost veldig tidlig på morgenen, da vi skulle tidlig med fly.
Kunne vært oppgradert litt i baren, så den hadde blitt litt mer intim , koselig og ikke så preget av stor frokosthall følelse. Og frokosten kunne vært litt freshere. Men alt i alt er vi fornøyd med oppholdet, rommet og veldig hyggelig personell.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Grethe76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Lang kø for å sjekke inn. Selve innsjekkingen er ineffektiv. Det er neppe de som jobber i resepsjonen som er problemet. Dette bør ordnes raskt! Selv kommer jeg til å bruke andre hotell, og heller ta en taxi på morgenen. Her kan du ikke ringe resepsjonen. De har ikke tid til å svare pga lange køer.

Romtips: Kom på et tidspunkt ingen andre reiser. Alt av spise/drikke/kaffe/te etc er over kl 11 på kvelden. Ordne med alt når du kommer, for du får ikke kontakt med resepsjonen.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, lenat702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser