Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Radissonhotels.com
USD 138
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.10.22
Hotels.comUSD 142
PricelineUSD 142
ZenHotels.comUSD 222
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 222)
Filtrer anmeldelser
3 222 resultater
Vurdering fra reisende
977
1 199
590
266
190
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
977
1 199
590
266
190
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
119124 av 3 222 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2021

Meget god seng så jeg sovnet lett, men ble dessverre vekket av støy fra et rom i nærheten rundt 4-tiden på natten. Slet med å få sove etterpå. Innsjekking svært omstendelig og tidkrevende. Trolig p g a corona epidemien. Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, leifgjertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021

Jeg har bodd på mange hotell i Norge og i utlandet,
Nesten kanskje 1-2 av 10 hotell hadde ikke frokost.
Jeg mener hotelloppholdet hadde vært fint med frokost inkludert i prisen,
Synes mange andre hotell er mye lettere å finne fram til heisen. Følte nesten som jeg gikk i labyrint.

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, ingridksw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2021

Flotte rom, deilig seng, eneste minus var dårlig vanntrykk i dusjen og at det ikke var mulig å regulere romtemperaturen eller åpne vinduer på rommet.
Utvalget ved frokost- og lunsjbuffeten var fantastisk!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, vfalmaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2021

Hyggelig mottagelse fra første stund, imøtekommende medarbeidere i resepsjonen. Service i restauranten var utrolig bra: blide, morsomme og kjappe servitører Rommet var som hotellrom flest, men stort og god plass, Litt myk seng, og litt for varmt - trengte i grunnen ikke dyne

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, SonoSammi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2021

Det var varmt på rommet og AC fungerte ikke/dårlig slik at det ikke var mulig å få ned tempen uten å åpne vinduene. bra frokost men til tider crowded uten synlige (for meg) Covid-19 tiltak. Rommet var ikke klart når vi kom så vi måtte vente 15-20 minutter.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, erlendma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser