torgeirvaa
Trondheim, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 25. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Service Manager, Gjestetjenester/resepsjonRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. nov. 2022
Hej Torgeirvaa,
Tack för att du skriva din review.
Vi sätter pris på dina kommentarer. Det är viktigt för oss att man har en fin vistelse och lika viktigt att man får möjligheten att bistå i förkant av ankomst för att kunna tillrättalägga rum med eventuellt parkett eller annat.
Jag önskar dig en fin dag vidare!
Med vänlig hälsning
1 340
1 208
1 340
Anmeldt 21. august 2022

Perfekt beliggenhet når man kommer med sent fly og skal reise videre neste dag.
Flott at frokostservering starter allerede kl 0500, så får man tid til å spise selv om man har tidlig fly videre.
Meget god lydisolering på dette hotellet som ligger inne på flyplassområdet. Kunne ikke høre flystøy i det hele tatt. Imponerende.
Var for varmt på rommet ved ankomst og ikke mulig å få ned temperaturen før man skulle sove.

Takk, fandre158537
Service Manager, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2022

Hej,
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review! Vi sätter pris på dina kommentarer och önskar dig välkommen tillbaka!

Anmeldt 7. august 2022

Bra mat,bra service høy standard på rommet. Enkel inn og utsjekk. Veldig behagelig å gå direkte fra bagasje båndet å inn på hotellet. Meget oppegående ansatte.kommer absolutt til å bruke hotellet igjen å anbefale det sterk videre.

Takk, aoster283710
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2022

Hi aoster!
Tusen tack för din fantastiska review!
Vi är glada att höra att ni har haft en fin vistelse hos oss!
Vi önskar er varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 30. juli 2022

Fikk en flott natt på Gardermoen med familien på en suite.
Dette ble billigere enn å bo i byen. Veldig praktisk når man har tidlig fly.
Stille og rolig på hotellet. God frokost. Fine omgivelser. Greit treningsrom.

Takk, Asbjørn E

Hej Asbjørn,
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva oss en review!
Vi är glada att höra att du gillande hotellet med god frukost!
Jag önskar dig välkommen tillbaka!

Anmeldt 18. juli 2022

Hotellet holde bra standard, med alle fasiliteter og bra personale. Men det er også altfor dyrt og ventetiden for inn og utsjekk er den absolutt dårligste i hele Norge. Regn med minst 10-15min, men blir fort mer

Takk, bodega470315

Hej,
Tack för att du tog dig tid att skriva oss en review! Vi sätter pris på dina kommentarer och tar det med oss vidare. Vi önskar dig välkommen tillbaka!

Anmeldt 13. juli 2022

Skulle sjekke om kvelden og reise videre tidlig med fly neste morgen.
Stod i kø i ca 1,5 time for å få sjekket inn pga problemer med datasystemet. Det ble ikke annonsert fra resepsjonen at man måtte foreta manuell innsjekking. Dårlig informasjon.

Takk, rbatal911864
Service Manager, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2022

Hej rbatal,
Tusen tack för din review!
Det är trist att behöva stå i kö och även för receptionen att sådana situationer uppstår.
Receptionen jobbar hårt och systematiskt för att minimera eventuella utmaningar som kan uppstå när man har tekniska utmaningar. Vi ser alltid på förbättringar där våra gäster inte behöver stå i kö i sådana situationer.
Tusen tack för din förståelse och feedback!