Kristin J
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2023
Service Manager, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2023
Kjære Kristin J,

Takk for din fantastiske tilbakemelding om din opplevelse på vår restaurant. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer, spesielt når det gjelder den eksepsjonelle servicen du mottok.

Vi vil sørge for å formidle dine komplimenter til servitøren, og vi er sikre på at han vil bli inspirert av din anerkjennelse.

Takk for at du anerkjenner den gode servicen, oppmerksomheten, effektiviteten og vennligheten til vår servitør. Vi setter stor pris på din tilbakemelding!

Takk igjen for at du valgte vår restaurant, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for flere minneverdige opplevelser.

Kevin
Guest Relations

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo.
1.3 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 344
1 221
1 344
Anmeldt 11. november 2023

Veldig bra bortsett fra avløpet i vasken på badet var nesten tett. Lot vannet renne når eg pusset tenner og da ble vasken full av vann. Tok lang tid før vannet rant ut etter eg slo av krana. En ting til og det var at hodet på dusjen falt ned av og til.

Takk, 11nils
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2023

Kjære 11Nils,

Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse og vil gjerne takke deg for at du tok deg tid å gi oss dine tilbakemeldinger. Vi skal dele tilbakemeldingen din med den respektive avdelingen.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen igjen!

Guest Relations

Anmeldt 4. november 2023

Terningkast 6 av seks på alt fra mottagelse i resepsjonen til utsjekking. Men ble svært skuffet på hotellfrokosten da de dessverre sparer på ingrediensen og ikke kjøper kvalitet. Kaffen var ferdigtraktet av billigste sort og appelsinjuicen av den sure, billige typen. Dessverre gjenspeiler oftest denne innsparingen også alt annet på frokostbuffeten.

Takk, martinU308CD
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2023

Kjære Martin,

Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Vi setter pris på at du gir oss en vurdering på terningkast 6 for alle aspekter av opplevelsen din, inkludert mottagelse i resepsjonen og utsjekking.

Vi beklager dypt at du ble skuffet over kvaliteten på frokosten. Vi forstår at frokosten er en viktig del av ditt opphold, og vi beklager at vi ikke innfridde forventningene dine i denne forbindelse. Vi tar dine kommentarer til hjertet, og vi vil undersøke hvordan vi kan forbedre kvaliteten på våre frokostprodukter.

Anmeldt 2. november 2023

Meget bra møterom og hotellrom.
Maten i restauranten på kvelden var IKKE bra. - Jeg har spist her flere ganger, maten er under gjennomsnittet hver gang. - Her må noe gjøres! Spesielt i forhold til råvarene som fisk og kjøtt.

Takk, glju

Kjære glju,

Vi er glade for å høre at du fant møteområdet og hotellet vårt tilfredsstillende. Vi beklager at opplevelsen på restauranten vår ikke var så bra. Vi er dedikerte til å forbedre tjenestene våre, og vi vil dele tilbakemeldingen din med restauranten vår.

Vi takker deg for tilbakemeldingen, og håper at vi kan overgå forventningene dine ved en annen anledning.

Anmeldt 25. oktober 2023

Perfekt beliggenhet, Nyydlig frokost, alt veldig bra!
Deilig hotel å starte og/eler avslutte reiser på når flytidene er kinkige. Beliggenheten er super, betjening alltid hyggelig og frokosten er fantastisk!!

Takk, Lilletove
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2023

Kjære Lilletove,

Takk for de hyggelige ordene om opplevelsen på vårt hotell. Vi er glade for å høre at du nøt oppholdet, beliggenheten, betjeningen og frokosten. Vi ønsker å sikre at hver gjest har den beste mulige opplevelsen og er glade for å vite at vi klarte det for deg. Vi håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 20. oktober 2023

På tur hjem fra ferie hadde jeg et meget behagelig opphold på Radisson Blu Airport Hotel. Det som var ekstra fint var at det var gangavstand fra / til flyterminalen.
Meget behagelig seng., fint rom.
Ingen flystøy.
God frokost. Hyggelig personale, spesielt i resepsjonen.

Takk, Jonnyek
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2023

Kjære Jonnyekek,

Takk for at du valgte å bo hos oss på Radisson Blu Airport Hotel under ferieturen din. Det gleder oss å vite at nærheten til flyterminalen ga deg ekstra komfort. Vi er glade for at du syntes rommet, sengetøy og frokosten var bra og at personalet vårt var hyggelig og i stand til å hjelpe deg da du ankom. Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.