Knut V
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 14. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
SHO RPA, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. mars 2024
Kjære 472knutv,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss!

Vi beklager dypt at opplevelsen din ikke levde opp til forventningene, spesielt med tanke på prisen og kvaliteten på maten og fasilitetene. Vi tar din tilbakemelding om kaldt vann uten trykk på alvor, og vil sørge for å adressere dette problemet umiddelbart.

Når det gjelder matkvaliteten, beklager vi at den ikke møtte dine forventninger. Vi vil ta din tilbakemelding til etterretning og jobbe med vårt team for å forbedre kvaliteten på maten vi tilbyr.

Takk igjen for tilbakemeldingen din. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å imponere deg ved en fremtidig anledning.
1.3 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 354
1 235
1 354
Anmeldt 13. mars 2024

Radisson sitt hotell på Gardermoen holder god kvalitet på det meste, men prisen er altfor høy. Dette er et typisk forretningshotell, og brukes mye til møtevirksomhet. Beliggenheten som er rett på flyplassen gjør at etterspørselen er høy. Synes likevel at prisene ikke står i forhold til det man får igjen.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, 534magnes
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2024

Kjære Magne S.,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss ditt tilbakemelding. Vi setter pris på tiden du tok for å dele opplevelsen av oppholdet ditt på vårt hotell.

Vi håper du hadde det fint under oppholdet og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

Anmeldt 12. februar 2024

Et lett tilgjengelig hotell. Supert som utgangspunkt for flyreiser. Veldig hyggelig betjening i resepsjon og i restauranten. Blide og imøtekommende med det lille ekstra sv smil og kommentarer. Kommer nok igjen.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Elin Synnøve Ri... N
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2024

Kjære elinlesja,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å lese at du synes at hotellet var lett tilgjengelig og at servicen til vårt personale ved resepsjonen og i restauranten var hyggelig med et ekstra smil. Det gleder oss at du hadde et behagelig opphold hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Anmeldt 12. februar 2024

Super beliggenhet, men grusomt lys på badet. Jeg måtte dekke til blendende lys med håndklær. Det kunne heller ikke dimmes. Det var også veggteppe i rommet, så dette trekker kraftig ned totalinntrykket. For øvrig var mat og service veldig bra.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, runegrindholm

Kjære gjest,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi beklager at belysningen på badet ikke var tilfredsstillende og at det ikke var mulig å dempe lyset. Vi vil ta dette med i vurderingen for forbedring. Videre vil vi også notere din kommentar om veggteppet på rommet. Det er flott å høre at du satte pris på maten og servicen vår. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning, og vi vil ta hensyn til dine tilbakemeldinger for å sikre en bedre opplevelse neste gang.

Anmeldt 28. januar 2024 via mobile enheter

Bra hotel i gåavstand fra terminalen. Veldig hyggelig ung resepsjonist som var utrolig imøtekommende og hjelpsom. Fikk rom i 5.etasje. Rommet var stort og det var badekar på badet. Vi bodde her i forbindelse med en tidlig flyavreise påfølgende dag, så vi valgte ikke å spise frokost. Vanligvis er prisen for overnatting ganske høy på dette hotellet, så vi ender ofte opp med et av de andre hotellene. Denne gangen var ikke forskjellen sp stor, så da valgte vi gå for dette.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, VacationOslo
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2024

Kjære VacationOslo,

Takk for tilbakemeldingen din om oppholdet ditt hos oss nylig. Vi er glad for at den første velkomsten var hyggelig og hjelpsom. Rommene våre er standardstørrelse, og vi er fornøyd med at du hadde gleden av et baderom med badekar. Vi vet hvor viktig det er å ha et komfortabelt og stressfritt opphold før en tidlig flyvning, så vi er glade for at du valgte å bo hos oss. Som du sa, vet vi at prisene våre kan være ganske konkurransedyktige sammenlignet med de andre, men vi prøver å holde dem rettferdige for alle.

Anmeldt 12. januar 2024

Dette hotellet har tapt seg så inni dagen..
Eneste positive med å bo her, er at det er utrolig kort vei over til flyplassen. Skittent rom. Finger merker på på dusjdører. Trykket i dusjen var helt elendig

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, knooph
SHO RPA, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2024

Kjære gjest,

Vi takker for din anmeldelse og forstår at oppholdet hos oss ikke var til full tilfredsstillelse for deg. Vi jobber stadig med å forbedre tilbudet vårt og setter pris på ditt tilbakemeldinger. Vi verdsetter deg som kunde og håper du vil gi oss en mulighet til å gjøre oppholdet ditt mer nyttefullt i fremtiden.

Vennlig hilsen,
Alan