Besvart 2 uker siden
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte sengen og servicen vår. Vi beklager at vanntrykket ikke var tilfredsstillende, og vi vil se på dette for å forbedre opplevelsen. Vi setter pris på anbefalingen din og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!
Fint hotell med nydelig frokost. Men dobbeldyner er noe herk som de fleste styrer unna. Så er det disse små engangsflaskene med sjampo, balsam og nye såpestykker innpakket i plast. Trodde man var gått vekk fra det til fordel for dispensere.
Spør auduncecilie om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Takk, auduncecilie
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024
Kjære auduncecilie,
Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss!
Vi er glade for å høre at du likte hotellet og frokosten vår. Vi forstår at dobbeldyner ikke passer for alle, og vi vil vurdere å tilby alternativer. Når det gjelder små engangsflasker med sjampo og såpe, setter vi pris på tilbakemeldingen din og vil se på muligheten for å gå over til dispensere for å redusere plastavfall.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette var en stor skuffelse, dette er et overpriset hotell som ikke følger opp standarden de burde hatt til den prisen. For det første måtte vi vente ca 20 min i kø for å sjekke inn da personalet brukte all for lang tid på gjestene. Sikkert fordi de spurte alle om de ville bli medlem. Hva med en hurtiginnsjekk? Rommet vi fikk tildelt var generelt møkkete, det var søl på veggen og møbler. Brukte varer i en time minibar. Brukte toalettartikler på badet. Det var masse støv over alt på rommet og badet. Det eneste som var rent var sengetøy (vist man ser bort fra en tyggis som var festet på sengegavlen) og håndklær. Vil sannsynligvis aldri bo på dette hotellet igjen.
Romtips: Nei, unngå hotellet
Spør Beofreak om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Takk, Beofreak
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2024
Kjære Beofreak,
Vi er virkelig lei oss for å høre om din skuffende opplevelse. Dette er absolutt ikke den standarden vi ønsker å tilby våre gjester. Ventetiden ved innsjekking og tilstanden på rommet ditt er uakseptable, og vi vil ta dette opp med vårt team for å sikre at dette ikke skjer igjen.
Vi setter pris på tilbakemeldingen din, da den gir oss muligheten til å forbedre oss. Vi håper du gir oss en ny sjanse til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden. Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott opphold på hotellet etter tur tilThailand ,for å vente på fly neste dag. Rommet var fantastisk
Spør stiangronas om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Takk, stiangronas
Kjære stiangronas,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du hadde et flott opphold hos oss etter turen til Thailand, og at du syntes rommet var fantastisk. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Nær flyplassen men veldig skittent på rommet. Hår i vask og badekaret, også kjønnshår. Fant flere piller på gulvet. Grei frokost men absolutt ikke verdt pengene. Dessverre få valg så nært flyplassen men sjeldent man ser så skitne rom. Velger nok et annet hotell neste gang.
Spør Hannekristin om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Takk, Hannekristin
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024
Kjære Hannekristin,
Takk for tilbakemeldingen din.
Vi beklager for at du opplevde et skittent rom under ditt opphold. Dette er absolutt ikke opp til våre standarder, og vi tar dette veldig seriøst. Vi oppfordrer våre gjester til å melde fra om slike problemer med en gang slik at vi kan rette opp med en gang og sørge for at du får et behagelig opphold. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig bra hotell. Eksepsjonell lokasjon i forhold til flyplass. God frokost og ryddige omgivelser. Hyggelige ansatte
Spør steinbys om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Takk, steinbys
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2024
Kjære steinbys,
Takk for at du delte din erfaring med oss. Vi er glade for å høre at du satte pris på vår praktiske beliggenhet nær flyplassen, vårt utvalg av frokost, og at hotellet vårt var rent og ryddig. Det er også fantastisk å vite at vårt personale gjorde et positivt inntrykk under oppholdet ditt.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden og håper å fortsette å innfri dine forventninger!