kjohnarne
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. jan. 2025
Dato for oppholdet: januar 2025
Service Manager, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4 uker siden
Kjære kjohanne,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på dine hyggelige ord om servicen og mottagelsen ved ankomst – det er alltid vårt mål å få gjestene våre til å føle seg velkomne.

Vi noterer oss din tilbakemelding om badet og vil ta dette videre som en del av vårt arbeid med å forbedre fasilitetene våre. Det er også flott å høre at du likte frokostbuffeen vår!

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen igjen snart!

1.7 km fra Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
1 359
1 238
1 359
Anmeldt 10. januar 2025

Absolutt første valget om man skal eller må overnatte på Gardermoen. Dette hotellet ligg tett i tett med flyplassen - inngang nede via en tunell til inngangen. Rommene er store og flotte , god mat , bra servise , rent og pent og helt fredelig. Bare pluss fra meg her.

Takk, jannickewinther
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Kjære jannickewinther,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du satte pris på vår nærhet til flyplassen, de romslige rommene, maten, og den fredelige atmosfæren. Det betyr mye for oss at du opplevde både god service og et rent og behagelig miljø.

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du trenger overnatting på Gardermoen!

Anmeldt 4. januar 2025 via mobile enheter

Det positive først, hyggelig betjening i resepsjonen og i restauranten som serverte topp fish&chips, noe av det beste jeg har smakt. Min mann spiste hamburger, den var også veldig god. Rommet var utdatert og iskaldt! Vi fikk låne varmeovn i resepsjonen. De sparte strøm. Sluket var tett i vasken på badet, vannet rant såvidt ned. Ekkelt. De fleste av oss bor her vel bre for en natt i forbindelse med reise, så man gidder ikke klage på «alt». Sengetøyet var iskaldt, til tross for lån av varmeovn. På badet var det ingen varme, ikke varmekabler. Dessverre ble det den ene gangen vi overnatter her

Takk, Lizzy264
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2025

Kjære Lizzy264,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du trekker frem den hyggelige betjeningen og den gode maten i restauranten. Det gleder oss å høre at både fish & chips og hamburgeren falt i smak!

Samtidig beklager vi på det sterkeste at rommet og badet ikke levde opp til forventningene dine. At rommet var kaldt og badet manglet varme, er absolutt ikke den standarden vi ønsker å tilby våre gjester. Vi forstår hvor ubehagelig dette må ha vært, spesielt når sengetøyet også føltes kaldt. Tett sluk på badet er heller ikke akseptabelt, og vi vil ta dette videre med vedlikeholdsteamet vårt for å sikre at slike problemer blir løst raskt.

Vi beklager at opplevelsen ikke frister til gjentakelse. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil bruke den til å forbedre oss.
Skulle du gi oss en ny sjanse i fremtiden, vil vi gjøre vårt beste for å gi deg en mye bedre opplevelse.

Anmeldt 30. desember 2024

Bra beliggenhet, lang ventetid på innsjekking. Rommet har ikke vært klar kl 15.
Helt ok frokost, men kunne vært litt bedre utvalg på maten.

Dato for oppholdet: desember 2024
Takk, nina0lsen
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2025

Kjære nina0lsen,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding!

Vi er glade for at du satte pris på hotellets beliggenhet.

Vi beklager at rommet ditt ikke var klart til kl. 15 og at det var lang ventetid på innsjekk. Vi har også notert din tilbakemelding om frokostutvalget og vil vurdere hvordan vi kan gjøre det bedre.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake for en forbedret opplevelse.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 13. desember 2024

Lett tilgjengelig fra Oslo lufthavn, ryddig og rent, hyggelig personell og gode senger. Veldig dyr overnatting

Dato for oppholdet: desember 2024
Takk, Nomad49509866098
Service Manager, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2024

Kjære Nomad49509866098,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du satte pris på vår beliggenhet, renslighet, hyggelige personale og komfortable senger. Det er viktig for oss at gjestene våre får en god opplevelse.

Vi jobber kontinuerlig med å sikre at vi leverer kvalitet og service som står i stil med prisen.

Vi håper du velger å bo hos oss igjen ved en senere anledning. Takk for besøket, og velkommen tilbake!

Best regards,
Radissn Blu Airport Hotel, Oslo.

Anmeldt 7. desember 2024

Dessverre ble oppholdet en skuffelse..
Perfekt beliggenhet på hotellet, men når man finner en bunke pornoblader under overmadrassen i senga, som forøvrig holdt på å falle fra hverandre, samt et brett piller utgått på dato for 2 år siden bak koffert-standen, tilgriset TV-skjerm, og hår på badet, så ødelegger manglende renhold og dårlig teknisk stand svært mye av opplevelsen.
- Hotellet må dessuten ha landets tørreste frokostspeilegg, med konsistens som innleggsåler i sko! Tok tak ytterst i kanten på speilegget og løftet det.. Det holdt!

Nytter ikke at resepsjonisten beklager så mye, og håper at erfaringene på vårt NESTE opphold blir bedre..

Dato for oppholdet: november 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Wiggo P

Kjære Wiggo P,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi beklager på det sterkeste at oppholdet ikke levde opp til forventningene dine.

Renhold og vedlikehold er områder vi tar svært alvorlig, og vi har allerede satt i gang en grundig gjennomgang med vårt team for å sikre at slike ting ikke skjer igjen.

Vi tar tilbakemeldingen din med oss og vil jobbe for å forbedre kvaliteten på både maten og opplevelsen i frokostsalen.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise hva vi egentlig står for, og vi beklager igjen for at oppholdet ditt ble så langt fra det du hadde forventet. Ta gjerne kontakt direkte med oss, så vi kan rette opp inntrykket ditt ved et fremtidig besøk.

Med vennlig hilsen,