Tore Andre J
1.9 km fra Radisson RED Oslo Airport
8.0 km fra Radisson RED Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 28. mai 2023

Jeg kommer ikke til å bo her igjen. Bestilte rom, ringte for å endre bookingen, fikk en ny pris og takket ja. Da jeg kom for å sjekke inn ante de ingenting om min nye avtale/tilbud og nektet å gi meg denne prisen som var avtalt halvannet døgn tidligere. Lenge siden jeg har opplevd så dårlig service. Jeg kommer ikke til å snakke varmt til noen om dette hotellet

Takk, thearaude
Anmeldt 16. mai 2023

Måtte tilbringe en ekstra natt i Oslo pga. problemer med flyet mitt. Fikk booket hotellrom, ble medlem og fikk medlemsrabatt på under 15 minutter. Hyggelig pris for denne typen kvalitetshotell.
Fikk rabatt på frokost om jeg skulle ønske å besteille dette. Kjempehyggelige ansatte. God seng, men jeg våknet en del om natten.

Takk, Silje A
Anmeldt 12. mai 2023

Ikke det billigste hotellet, men grei pris og veldig nært Oslo Lufthavn. Kjempefint med selvbetjent inn/utsjekk. Litt upraktisk at det var to flasker bodywash og ingen shampo i dusjen, men feil kan jo skje 🙂

Takk, annybeth81
Anmeldt 28. april 2023

Veldig grei overnattingsmulighet før/etter flyreise på Oslo Lufthavn Gardermoen. Godt fornøyd med standard på rom og service. Rask og effektiv utsjekk tidlig om morgenen på vei til terminalen. Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, evenaleksander
Anmeldt 25. april 2023

Fantastisk hotell, nydelig lokale. Bra bar og restaurant med god mat og drikke og fantastisk service fra ansatte. Hotellrom up-to-date, rent og ryddig. Veldig fornøyd med opphold, vil bli brukt igjen.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, KristofferH364