elsemarierikardsen
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
service manager, Guest Services / Front OfficeRadisson RED Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. mai 2024
Hei elsemariekardsen,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du fant beliggenheten vår praktisk i forhold til flyplassen, og at informasjonen på flyplassen hjalp deg med å finne veien hit. Det er flott å vite at du satte pris på rensligheten og rolig atmosfære på rommet ditt.

Når det gjelder temperaturregulering, tar vi gjerne notat av dine kommentarer og vil se på mulighetene for å forbedre denne tjenesten fremover.

Vi er også glade for at du likte frokosten vår! Det er alltid hyggelig å kunne tilby et utvalg som passer for ulike preferanser.

Takk igjen for tilbakemeldingen din, og vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Regards,
8.0 km fra Radisson RED Oslo Airport
1.7 km fra Radisson RED Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 20. mars 2024

Air con virket ikke på rommet sa fra de skiftet batteri i sensor men ingenting annet… 23 grader på rommet uten utskiftning av luft ikke engang på bad. Ingen mulighet for å åpne vindu. Frokost med kalde «varm retter» men ellers grei nok. Veldig hyggelige folk i baren som var behjelpelig med middag servering når restauranten ikke hadde flere menyer så vi måtte vente 15 min på å få bord, når det var ca halvparten av bordene ledige. Så fint gjort av barkeeper å fikse middag der :-)

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, Marianne S
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson RED Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2024

Dear our valued guest

Warm greetings from Radisson RED Oslo Airport and we sincerely appreciate your recent stay with us and detailed feedback.

However, I deeply regret that certain areas fell short of expectations.

We strive for excellence and your feedback is crucial in aiding us to enhance our guest experiences. We hope for another opportunity to serve you better.

Anmeldt 12. februar 2024

Hyggelig opphold etter lang og slitsom reise.. Kommer gjerne tilbake. For oss som bruker Gardermoen som transitt, passer det riktig godt. Dette var første besøk på Red. Er Radisson medlem.
Hvordan bonuspoeng regnes, er jeg noe usikker på..

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Roar B

Dear our valued guest

We are truly grateful for your wonderful feedback and delighted to hear that your stay exceeded your expectations.
We appreciate your loyalty and look forward to welcoming you back on your next visit. Your kind words are a great encouragement for us.

Anmeldt 5. februar 2024

Ekstremt treig innsjekk, middelmådig frukost, men rommet er bra. Maten i restauranten var god, men eg vart ikkje mett. Innsjekk: Svært lang kø for betjent innsjekk, så eg prøvde sjølvbetjent innsjekk. Den var unødig omstendeleg. Hotellet held teknisk god standard, så det er unødig å trekke ned inntrykket med tungvindte prosedyrer for innsjekkinga. Radisson bør elles reise på studietur til andre rimelegare hotell, eks Thon og Scandic, og lære litt om norsk hotellfrukost.

Takk, v70_IW

Anmeldt 26. januar 2024

Har funnet mitt favoritt hotell på Oslo lufthavn. Kort distanse fra selve lufthavnen, superlekre rom, fantastisk frokost og ikke minst serviceinnstillt, hyggelig personale. Gleder meg til neste gang!!

Takk, petricael2

Anmeldt 19. januar 2024

Fikk aldri sovet der og ble flytta til ettt annet hotel siden det alerede sov noen på rommet jeg hadde booka og betalt, måtte så betale selv for transport til flyplassen dagen etter siden det var så langt unna

Takk, noahinelv