Tusen takk for din tilbakemelding angående ditt nylige opphold hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.
Det er flott å høre at vår beliggenhet nær Gardermoen flyplass var praktisk for deg, spesielt med tanke på ditt tidlige morgenfly. Vi er glade for at du fant det enkelt å gå til terminalen med trillekofferten din. Vi ønsker å gjøre det så bekvemt som mulig for våre gjester å komme til og fra flyplassen.
Vi er også glade for at du fant sengene våre gode, selv om du la merke til at overmadrassen kan bevege seg litt hvis du snur deg mye om natten. Vi vil ta notat av dette og undersøke for å finne en løsning, slik at vi kan sikre en enda mer komfortabel søvnopplevelse for våre gjester.
Det er også hyggelig å høre at du likte det store og fine badet på rommet ditt. Vi er opptatt av å tilby renslige og komfortable fasiliteter for våre gjester, og det er flott å høre at dette ble verdsatt.
Takk igjen for din tilbakemelding. Vi håper å ha muligheten til å ønske deg velkommen tilbake på ditt fremtidige besøk til Gardermoen flyplass.