Tusen takk for din positive anmeldelse av ditt opphold hos oss på hotellet. Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse og satte pris på flere aspekter av ditt besøk.
Det er flott å høre at du likte atmosfæren på hotellet og fant personalet hyggelig. Vi er stolte av vårt team som arbeider hardt for å sikre at gjestene våre føler seg velkomne og ivaretatt.
Vi er også glade for at du likte vårt tilbud av kald drikke og frukt ved innsjekking. Det er viktig for oss å kunne tilby ekstra bekvemmeligheter til våre gjester for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.
Vi er glade for at sengetøy, dyner og puter var behagelige, og at du fant sengene veldig gode. Det er vårt mål å tilby en komfortabel søvnopplevelse for våre gjester, og vi er glade for at vi kunne oppfylle dine forventninger på dette området.
Vi er også glade for at du likte våre store badehåndklær og de nydelige såpe-, sjampo- og hårbalsamprodukter med behagelige dufter. Vi er alltid opptatt av å tilby gode fasiliteter for våre gjester og skape en hyggelig opplevelse.
Tusen takk for din positive tilbakemelding. Det var en glede å ha deg som gjest, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake på ditt fremtidige besøk.