arildmathiasrhetland
4,0 av 5 boblerAnmeldt 16. okt. 2024
Dato for oppholdet: oktober 2024
Romtips: Hotellet har samme inngang og resepsjon som Radisson RED. Kan være god tå vite.
service manager, Guest Services / Front OfficeRadisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. okt. 2024
Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you consistently have great experiences with Radisson and that you felt the same during your stay with us. Your satisfaction means a lot to us!

I apologize for the issue you encountered with the shower pressure. We appreciate you bringing this to our attention, as it helps us improve our services and facilities. We hope to provide you with a flawless experience next time, and we look forward to welcoming you back soon!

Agate
8.0 km fra Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
4.4 km fra Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 14. oktober 2024 via mobile enheter

Veldig sentralt i gangavstand fra flyplassterminalen. Rask innsjekk, flott rom, god søvnkvalitet, rask utsjekk. Var her kun for å sove pga svært sen landing ✈️
Mye dyrere enn de fleste andre hotellene på Gardermoen, men sånn er det vel når beliggenheten er helt inntil terminalen.

Takk, Fraggleberg
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2024

Thank you for your feedback! We're glad to hear you enjoyed the convenient location and had a comfortable stay with us. It's great to know that you found the check-in and check-out processes efficient and appreciated the quality of your room.

We understand that our pricing can be higher than other hotels, but we strive to offer exceptional service and comfort to justify that. We hope to welcome you back in the future for another restful night!

Agate

Anmeldt 9. oktober 2024

Hotellet i seg selv er helt ok. Rommene er rene og fasilitetene er bra. Det som var negativt for meg var at jeg uheldigvis ankom rett før en planlagt strømstans på Gardermoen. Den har hotellet kjent til i god tid før den aktuelle natten. Hotellet hadde imidlertid ikke forberedt seg godt nok på det som skulle komme. Jeg måtte vente i over en time ved innsjekk. Da jeg fikk nøkkel til rommet, så viste det seg at det allerede lå andre gjester og sov på rommet. Det var en lite trivelig opplevelse for begge parter.

I sum stiller jeg tvil om hotellets ledelse, personale og prosesser er godt nok rigget for å håndtere situasjoner utover normal drift. De fleste dager i fremtiden vil være "normale", men det vil også komme "unormale" dager, og det håper jeg at hotellet kan forberede seg bedre på.

Takk, Trip54555253056
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2024

Dear Valued Guest,
Thank you for taking the time to provide your detailed feedback. I sincerely apologize for the issues you encountered during your stay, particularly regarding the power outage and the check-in experience. It’s unacceptable that you were assigned a room that was already occupied, and I can only imagine how distressing this must have been for you and the other guests involved.

We appreciate your insights, as they highlight areas where we need to improve our preparations for unexpected situations. Your experience is invaluable in helping us enhance our service and ensure that we are better equipped for any future challenges. Thank you for your understanding, and we hope to have the opportunity to serve you better in the future.
Agate, Service Manager

Anmeldt 30. september 2024

Hotellet ligger 5 minutters gange fra flyplassen. Høflig og oppmerksomt personale. Romslige og rene rom. Gode ​​senger som gjør at du sover veldig godt. Kaffe, te på rommet. Vi har stoppet her flere ganger mellom flyvningene.

Dato for oppholdet: september 2024
Takk, svetlanasafin
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2024

Takk for at du deler din erfaring! Det er flott å høre at du har hatt et komfortabelt opphold og setter pris på hotellets nærhet til flyplassen, de rene og romslige rommene, samt det oppmerksomme personalet. Det er også fint å vite at du har fått sove godt i de gode sengene og har nytt fasiliteter som kaffe og te på rommet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen mellom dine fremtidige flyvninger!

Anmeldt 3. september 2024

Dårlig renhold på bad ,mye piss på gulvet. ikke håndsåpe på badet. Dårlig tilberedning av maten på resturangen. Dårlig kvalitet, til den høye prisen.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, lajules2024
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2024

Kjære Gjest,

Jeg beklager på det sterkeste å høre om den dårlige opplevelsen du hadde med renholdet på badet og kvaliteten på maten i restauranten. Dette er langt under de standardene vi ønsker å tilby våre gjester, og jeg forstår hvor frustrerende dette må ha vært. Mangelen på håndsåpe og dårlig tilberedning av maten er uakseptabelt, spesielt med tanke på prisen.

Jeg vil ta dette videre med både renholds- og restaurantteamene for å sikre at slike feil ikke gjentas. Takk for at du deler din tilbakemelding, da den hjelper oss å forbedre våre tjenester.

Vi håper å få muligheten til å rette opp dette ved en fremtidig anledning.

Med vennlig hilsen,
AGATE

Anmeldt 2. september 2024

Perfekt beliggenhet ift vårt behov, nært både parkering og flyplass. Vi ankom sent på natta men hadde et håp om å få oss en drink før baren stengte, men den var allerede stengt når vi kom ned. Resepsjonisten sa den var åpen til kl 02, men den stengte kl 01. Ikke var det minibar på rommet heller.. Hva skjedde med det😵‍💫

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, birkelundtorunn
service manager, Guest Services / Front Office på Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2024

Kjære Gjest,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi er glade for at beliggenheten passet godt til deres behov, med nærhet til både parkering og flyplass. Samtidig beklager vi at baren var stengt tidligere enn forventet, og at det ikke var minibar på rommet. Jeg forstår at dette var skuffende, spesielt etter en sen ankomst.

Vi vil ta dette videre med vårt team for å sikre at informasjonen om åpningstider er korrekt, og for å vurdere muligheten for minibarer på rommene.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse ved ditt neste opphold.

Med vennlig hilsen,
AGATE