Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Priceline
USD 109
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.21
FindHotel
Destinia.com
StayForLong
Expedia.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (229)
Filtrer anmeldelser
229 resultater
Vurdering fra reisende
88
89
31
9
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
89
31
9
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 229 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Alt du trenger til en god pris inkludert enkel kveldsmat og en utrolig god frokost. Grovbrødet med rosiner og nøtter er så saftig at jeg kan spise det uten tilbehør. Godt utvalg med tv-kanaler, særlig når det gjelder sport. Veldig serviceinnstilt personale.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, N1574VSerikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Vi overnattet her da vi skulle ta tidlig fly til Bulgaria. Et fint hotell for familier, og veldig greit med kveldsmat da vi ankom, i tillegg til at frokosten var tidlig klar. Var også enkelt å få låne en sykkel da vi måtte en tur på butikken for å kjøpe noe som var glemt. Kan absolutt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VidarMe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanett Fernås , Daglig leder på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020

Kjære VidarMe,

Tusen takk for at dere valgte å bo på Thon Hotel Gardermoen og takk for hyggelig anmeldelse i etterkant.
Vi setter stor pris på deres anbefalinger videre og det gleder oss å se at vårt hotell har vært et godt valg med god valuta for dere!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Vi bruker dette hotellet, når vi skal på et tidlig fly. Det er i en grei avstand fra flyplassen, har buss til og fra. Fine rom til en rimelig pris. Frokost tidlig som må sjekke ut ekstra tidlig. Og en super kveldsmat, hvis du sjekket inn sent. Anbefales

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christl J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020

Liker du å sove i et varmt rom på vinteren ? Da anbefaler jeg å bestille rom på et annet hotell. Andre gangen jeg overnatter her og det er iskalt på rommet til tross at ovnen er på max styrke, den er lunket ved berøring.
Ingen søvn før en hektisk arbeidsdag, dette hotellet bestilles heretter kun på sommeren.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, TRIKHAR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanett_Fernaas, Leder  på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2020

Kjære TRIKHAR,

Først av alt, takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.
Jeg synes det er utrolig synd å høre om din opplevelse og tapt nattesøvn!
Dette er ikke et problem vi er kjent med fra tidligere, jeg setter derfor stor pris på om du vil ta deg tiden til å sende meg en mail til; Jeanett.fernaas@olavthon.no med navn på din booking slik at jeg kan få sjekket opp hvilket rom du har bodd på og samtidig få utbedret avvik. Slik skal det ikke være.

Håper å høre fra deg, beklager så mye!
Med vennlig hilsen
Jeanett Fernås/
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020 via mobile enheter

Passet perfekt for oss som var på klassetur og skulle avgårde med fly tidlig om morgenen. Rent, pent, glade farger og man finner det meste man trenger på rommet. God service. Vi fikk early-bird frokost ti minutter tidligere enn det egentlig var. Kjempegod frokost! Imponerende!

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 721maritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jeanett_Fernaas, Leder  på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2020

Kjære 721maritab,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen gode ord om deres opphold her på Thon Hotel Gardermoen.
Det gleder oss å se at vi har innfridd deres forventninger og vært et perfekt alternativ til deres behov.
ingenting gleder mer enn det å imponere våre gjester!

Tusen takk for besøket og velkommen tilbake ved en senere anledning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser