Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 125
Vis tilbud
Booking.com
USD 123
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Priceline
USD 119
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.22
Hotels.comUSD 125
TravelocityUSD 125
ZenHotels.comUSD 131
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (241)
Filtrer anmeldelser
241 resultater
Vurdering fra reisende
92
91
33
11
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
91
33
11
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 241 anmeldelser
Anmeldt 11. mai 2021

Jeg har vært her en uke på karantenehotel, og kan mildt sagt si jeg er sjokkert. Servicen var helt elendig, nedlatende personale som ser ut til å ha glemt alt som heter kundeservice straks pandemien inntraff. Fikk nærmest kjeft da jeg prøvde å bestille ei flaske vin til rommet, og fikk streng beskjed om at dette ikke var mulig.

Maten derimot, er av sånn kvalitet at selv en utmagret gatehund ville skygget unna. Og det er dette som provoserer meg mest, at jeg blir tvunget til å betale 500kr dagen for mat som ikke er verd 1/10 av den prisen. Helt åpenbart at de kun tenker på å tjene penger i stedet for å gi folk det de har krav på. Opplever også å få samme rett servert både til luns og middag, med kokte poteter istedet for potetstappe som eneste forandring.

Når det kommer til rommene, så er det latterlig lytt, og man kan foreksempel høre når naboen krempter, og ellers alt av lyd i samme etasje. Termostaten kan ikke justeres, og det er alltid en ubehagelig temperatur.

Rett og slett, Olav Thon burde skamme seg over at dette hotellet bærer hans navn.

Jeg skjønner at opplevelsen kan være noe annet utenom pandemien, men vær så snill, vis medfølelse og solidaritet for alle oss som har vært internert her og aldri ta inn på dette hotellet...

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, MrPogrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2020 via mobile enheter

Vi overnattet to netter på hotellet. Rommene var fine, med god plass og ålreit bad. Vi spiste også middag i hotellrestauranten lørdag kveld, og maten var kjempegod. Eneste minuset var egentlig at frokosten kunne vært litt bedre.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2020

Vi skulle overnatte på hotellet en natt på vei hjem fra Sørlandet. Men det ble en kort visitt. Vi kom sannsynligvis på et veldig dårlig tidspunkt da man skulle ta i bruk en fløy som nok hadde stått ubrukt over lengre tid. Dette resulterte i at det var utrolig dårlig luft og varmt på rommene. Vi prøvde mange rom i ulike etasjer, men endte opp med å dra uten å overnatte og heller sjekke inn hos en konkurrent. Dette var en veldig skuffende opplevelse som gjør at vi unngår dette hotellet i fremtiden.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, rolfb25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Alt du trenger til en god pris inkludert enkel kveldsmat og en utrolig god frokost. Grovbrødet med rosiner og nøtter er så saftig at jeg kan spise det uten tilbehør. Godt utvalg med tv-kanaler, særlig når det gjelder sport. Veldig serviceinnstilt personale.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, N1574VSerikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Vi overnattet her da vi skulle ta tidlig fly til Bulgaria. Et fint hotell for familier, og veldig greit med kveldsmat da vi ankom, i tillegg til at frokosten var tidlig klar. Var også enkelt å få låne en sykkel da vi måtte en tur på butikken for å kjøpe noe som var glemt. Kan absolutt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VidarMe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jeanett Fernås , Daglig leder på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020

Kjære VidarMe,

Tusen takk for at dere valgte å bo på Thon Hotel Gardermoen og takk for hyggelig anmeldelse i etterkant.
Vi setter stor pris på deres anbefalinger videre og det gleder oss å se at vårt hotell har vært et godt valg med god valuta for dere!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser