Kian L
Anmeldelse av Thon Hotel Gardermoen
4,0 av 5 boblerAnmeldt 3. okt. 2023
Dato for oppholdet: september 2023
Romtips: Kos dere og nyt.
Camilla Aasen, MarketingThon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. okt. 2023
Kjære gjest.

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi er stolte av frokosten vår så det er godt å høre at dere likte den ekstra godt.
Shuttel bussen er dessverre ikke vår buss men en offentlig rute som betjenes av Vy. Men den er super praktisk og absolutt raskeste veien til flyplassen.

Håper vi ser dere her ved neste reise.

• Radissonhotels.com
GAMO Restaurant
  • Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Gardermoen
Anmeldt 20. juni 2023

26 varmegrader på rommet kl 3 på natten, kald drikke ble varm i kjøleskapet. Så ingen aircondition og ikke kjøleskap som virket/ var tilkoblet (strømkortet var dyttet ned).

Frarådes på det sterkeste på den den varme tiden av året.

Må betale for parkering der ute i «ødemarken» også, og EasyPark, nei se det gikk ikke, måtte ha en egen app til hotellets parkering.

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Howieboy68
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Kjære gjest.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding på ditt opphold.

Det er leit å høre at det ikke ble helt optimalt da det var for varmt på rommet. Det må sies at uken som gikk var langt over det som er normalen for norsk sommer temperatur da det bikket 33 varmegrader på Gardermoen. Da er det dessverre en utfordring for ventilasjons anlegg som ikke er bygd for den heten. Men kjølsakept skal jo så klart fungere uansett uavhengig av strømkortet, og jeg håper du varslet vår resepsjonom dette.

Parkeringen ved hotellet driftes av Time Park og kan enten betales på automat ute på plassen eller på deres app Park Link. Jeg skjønner at man gjerne skulle ha samlet alle parkeringssalskaper under en app men der er man ikke helt ennå. Park Link appen er ganske kjekk å ha da den benyttes på alle Thons kjøpesenter og mange av hotellene.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

Anmeldt 15. mars 2023 via mobile enheter

Lite, koselig hotell som ligger nært Gardemoen. Shuttlebussen går rett på utsiden hvert 10. minutt (om jeg ikke husker helt feil). Utrolig vennlig resepsjon som virkelig får en til å føle seg velkommen! :) Frokosten har det man trenger, og veldig hyggelig at frokostverten fyller på med kaffe. Rommene var store, og det er noe av det bedre renholdet jeg har vært borte i på et hotell. Eneste minuset er at de ikke har egen restaurant, så ønsker man å spise på kvelden kan man eventuelt spasere 10 minutter til Thon Hotel Oslo Airport. Kommer definitivt tilbake! :)

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Compass41450506317
Camilla Aasen, Marketing på Thon Hotel Gardermoen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2023

Kjære gjest!
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du hadde det fint hos oss og at vårt flotte personale tok godt vare på deg.
Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 9. mars 2023 via mobile enheter

Natt vakta Alex asa jeg må bare si WOW, så hyggelig service og han var veldig hyggelig har faktisk ikke fått fno bedre service enn her under Alex sin tilstedeværelse. Hvis man kunne gitt Alex en pris ville det ha vært verdenes hyggeligste ansatt

Takk, mottab2023

Kjære gjest.

Så utrolig hyggelig å høre at du ble godt ivaretatt av Alex. Service ligger vårt hjerte nært og det er flott at det gjorde ditt opphold til en suksess.

Vennlig hilsen Camilla.

Anmeldt 9. mars 2023

Jeg møtte en veldig hyggelig og vennlig ung gutta, Alex. Han var veldig snill og lett og snakke med som en venn. Det var fint rom og service. Romma var Fina ikke noe problem. Skjedde noe galt med kortet mitt men Alex var rett på saken til å fikse det.

Takk, Jugraj S

Kjære gjest.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og flott at du følte deg sett, hørt og ivaretatt.
Velkommen til oss ved en annen anledning.

Vennlig hilsen Camilla.

Anmeldt 9. mars 2023

Eksemplarisk service fra en ansatt som heter Alex, han var veldig hyggelig, og hjelpsom(spesielt når vi hadde problenmer eller spørsmål)! Rommet var fint å veldig komfortabelt seng. Tusen takk for et veldig fint besøk.

Takk, Sebastian A

Kjære gjest.

Så godt å høre at dere hadde et fint opphold og ble godt ivaretatt. Vi er stolte av våre flinke ansatte.
Velkommen til oss ved neste opphold på Gardermoen.