“Nydelig mat”
Anmeldelse av RBG Bar and Grill

RBG Bar and Grill
Vurdert som nr. 3 av 27 Restauranter i Gardermoen
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Nydelig biff med fantastisk saus og fantastiske grønnsaker. Denne middagen vil huskes. Burger med pommes frites til datteren var også av høy kvalitet.

2  Takk, Hildemoey

Anmeldt 4. desember 2019 via mobile enheter

Restauranten kan absolutt anbefales. Nydelig mat, hyggelig og rask betjening. Spiste soppsuppe til forrett og kalveentrecote til hovedrett. Kake til dessert.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 906annkristinr
Alfolini, Daglig leder på RBG Bar and Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2019

Hei 906annkristinr,

Så hyggelig å lese at du hadde en fint opphold hos oss. Takk for den fine tilbakemeldingen på mat og service.

Restaurant Manager

Anmeldt 27. november 2019

Hele oppholdet med smakfull tre-retter tok 1 t og 20 min. jeg som gjest trengte ikke forklare min travelhet. Servicen opplevdes som god, hyggelig og effektiv.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, stha2015
Alfolini, Daglig leder på RBG Bar and Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2019

Hei stha2015,

Tusen takk for din tilbakemelding. Så fint at du likte maten og servicen.

Du er velkommen tilbake ved senere anledning.

Restaurant Manager

Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Forventer du gjennomsnitts mat til flyplasspriser er RBG et helt ok sted. Utvalget er greit og pizzaen smakte godt.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Jarle T
Alfolini, Daglig leder på RBG Bar and Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2019

Hei Jarle T,

Takk for tilbakemeldingen din. Og hyggelig at du likte pizzaen vår. Velkommen tilbake.

Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Vi satt 12 personer i en ikke halvfull restaurant. Vi fikk mat som egentlig smakte bra, men servicen var elendig. Vi forsøkte to gang og løpe etter servitører, men lyktes ikke før vi måtte rope høyt etter en som benevnte seg som hovmester.
Rett og slett den mest slette service jeg har opplevd nord for Kapp Det Hode Håp!
En trøst bar som sagt maten.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Tbondo
Alfolini, Leder  på RBG Bar and Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Hei Tbondo,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Og selvfølgelig veldig hyggelig å høre at dere likte maten. Dessverrre har vi ikke greid å levere god nok service og det beklager jeg på det sterkeste. Utifra bildet var mange tomme glass og sånn skal det ikke være. Så igjen beklager jeg det.

Jeg håper dere kommer tilbake til oss og gir oss en nye sjangse til å levere både god mat og god service. Hvis annledningen byr seg kan du sende meg en mail i forkant. alf.smith.naess@parkinn.com

mvh Alf

Reisende som så på RBG Bar and Grill, så også på

Gardermoen, Ullensaker
Gardermoen, Ullensaker

Har du vært i RBG Bar and Grill? Del dine erfaringer!