“Raskt og greit”
Anmeldelse av Starbucks Oslo Lufthavn

Starbucks Oslo Lufthavn
Vurdert som nr. 1 av 5 Smått og godt i Gardermoen
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Et greit sted å ta frokosten mens man venter på å komme ombord. God mat og god service, helt ok priser i forhold til mange av de andre serveringsstedene på Gardermoen, har nå prøvd alle. Det som er fint med Starbucks; der vet man hva man får.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 843ko

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Enda en gang opplever jeg å gå fra dette stedet med irritasjon. Det er nesten ikke folk foran disken, allikevel tar det evigheter å få en kaffe. Og nok en gang hiver jeg koppen i søpla - fordi kaffen smaker brent og er lunken...

Ikke min greie denne kaffebaren.

Takk, danerikd
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

God kakao og karamellfrappe. Veldig dyrt, akkurat som ellers på alle andre starbucks kaffeer. Dette er noe du unner deg selv en gang iblant, men ikke til vanlig!

Takk, aurorani
Anmeldt 20. august 2018

Tar meg alltid tid til kaffepause ved Starbucks på Gardemoen for å nyte den beste kaffen og en meget god sitronkake . Ja det er ofte mange gjester her, men venter du noen minutt finner du plass. De ansatte er hyggelige og stedet gir god følelse av ro midt i kaoset som kan være på Gardemoen. Anbefales. Og husk sitronkaken deres. 🎂

Dato for besøk: juni 2018
Takk, jorilln
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Starbucks er alltid stas for store og små. På vei imot det store utland stoppet vi innom denne kafeen på utenlands avdelingen på Gardermoen. Den ligger i restaurantområdet her. Jeg synes serveringen idag gikk tregt og så synes jeg prisene hos Starbucks Gardermoen er stive.

Takk, Erlend1973

Reisende som så på Starbucks Oslo Lufthavn, så også på

Gardermoen, Ullensaker

Har du vært i Starbucks Oslo Lufthavn? Del dine erfaringer!