Gudommelig kveld på « Bedehuset»💫 Herlig mat i rause porsjoner og fantastisk god vin til hyggelig pris 🎷
Dette var en opplevelse. Maten var grei og vinen bra, men for noe lokaler. Dette er en ide for andre som har gamle bygg som ikke er i bruk. Her har du et gammelt bedehus som er bygd om til restaurant og bar. Meget bra gjort.
Er man i Larvik så bør man hit. Maten var grei, men ikke noe mer. Meget hyggelig og veldig godt service. Kun et ankepunkt og det er at kjøkkenet stenger kl 21. Du må komme hit tidlig. Vi trivdes veldig godt her.
Rask og god service, og ikke minst fantastisk mat! (vi hadde både biff, fisk og fiskesuppe på bordet, alle fem like fornøyde!)
Maten var grei, selv om den ene biffen vi fikk som var bestillt «medium» mer eller mindre var helt gjennomstekt. Største problemet var at det tok veeeldig lang tid mellom forrett og hovedrett, og nærmete en time å få regningen tilslutt.
Har vært her flere ganger og anbefaler hamburgeren. Lokalene er store og romslige og servicen er god.