Lunch på Bedehuset har tidligere vært great success for oss mange ganger. Ikke denne gangen. For det første tok det veldig lang ting å få maten, selvom det var få gjester. Greit nok. Vi bestilte Cæsarsalat og club sandwich m/ pommes frites og det var helt krise dårlig. Sandwichen besto av brent, hardt brød overflommet av olje, smeltet ost, brent kylling og dårlig grønt. Chipsen så fin ut, men smakte helt forferdelig. Bedre var det ikke med salaten, det var brent kylling og merkelig smak på sausen. Grønnsaken var helt grei. Nesten som om alt hadde fått seg en runde i frityren og at olja der var harsk. Det hele toppet seg da vi skulle betale. Under måltidet tilbød servitør påfyll av kaffen som var bestilt. Denne hadde han satt opp som en ekstra kopp på regninga. Seriøst? Kokken får slippe unna med at det nok var en dårlig dag på jobben da vi har fått god mat her tidligere. Servitørene derimot får stryk for generell arrogant oppførsel og fullstendig mangel på ydmykhet. Det kalles er et serviceyrke dere har. Så start med å drive service.