Vi bestilte bord 2 dager i forveien, og gledet oss veldig! Vi ankom stedet og trodde først vi hadde gått feil, for mer ukoselig «velkomst» har vi tilgode å oppleve! Helt greit med virus-tiltak, men anbefaler likevel å gjøre det litt mer innbydende.
Vi ble tildelt bord, som ikke var verken klart eller tørket over, noe vi først så da servitøren var gått for å bestille maten vår. Vi reagerte på at menyene ikke engang var plastet, og vi synes ærlig talt ikke at det stod i «stil» med at vi måtte skrive oss på ei liste uti gangen med en penn som etterpå skulle kastes pga fare for smittespredning..!!
Men dagens opptur var biffen! Den fortjener skryt! Raus porsjon, mørt og nydelig kjøtt!
Pizzaen var litt under midt på treet, men helt grei.
Vi ble ikke spurt hvordan maten smakte på noe tidspunkt, men vi ble spurt om vi ville ha kaffe eller dessert. Vi takket ja til kaffe og tok for gitt at den ble laget på primulatoren, men nei- kannekaffe var det vi fikk servert. Andre anbefaling her må være å informere gjesten om at de hadde masse forskjellige kaffevarianter?!
Vi fikk et takk for besøket da vi gikk, men her frister det ikke å komme tilbake. Ikke for å være kravstore, men skulle ønsket oss litt bedre ivaretatt.