Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jobb middag”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 46 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2020

Utrolig god mat, flinke servitører! God anbefaling av vin til maten! Veldig god atmosfære. Vil du ha fantastisk mat i Larvik, dra til Bedehuset!

Dato for besøk: september 2020
Takk, inaa1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (416)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

101105 av 416 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020

Her ble det servert deilig mat, i gode porsjoner, som var anrettet med finesse! Stedet har også super kundeservice!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ann-Kristin80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk!!! Vi var en gjeng på 8 jenter som feira bursdag og Kjetil selv var sååååå hyggelig med oss! Super mat og service og hyggelig stemning! Jaggu fikk vi vin på huset også... men det var nok fordi vi var så fjonge topp kveld! Anbefales! Ps. Fiskesuppa og pizza gir vi terningkast 6! Takk for oss

Dato for besøk: september 2020
Takk, karolinemgollub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Vi var fire personer som spiste burger her i juli. Alle var veldig fornøyd, også med vinanbefalingene. Jeg spiste falafel-burger. Den var kjempegod, og kan anbefales også om du spiser kjøtt. Servicen var også upåklagelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Vondogvanskelig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Deilig tapas og nydelig biff. Det virker også som de har økt porsjonen litt fra tidligere besøk. Veldig gode grønnsaker og saus! Kan anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Janethimberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din