Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk matopplevelse.”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 46 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020

Anbefaler for alle anledninger.
Hyggelig og moderne sted.
Topp service( spesielt takk til Krzysztof)!!!
Absolutt best mat i Larviksområde og blant de beste i Vestfold.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 298pawelw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (416)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

96100 av 416 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Vi var fire personer som bestilte torsk og burger. Det tok ikke lang tid før maten kom. Burgeren kunne vært stekt et par minutter mindre men det var veldig god smak på burgeren og fries var perfekt fritert. Torsken var det ingenting å utsette på. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Helt nydelig oppvartning.
Du får alt du kan ønske deg innenfor drinkmenyen.
Nydelig mat også!
Snill og sjarmerende betjening.

Dato for besøk: september 2020
Takk, kristinemikmak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende servitør til tross for at vi kom 20 min før kjøkkenet stengte. God øl og vin. Vi bestilte burger som var meget velsmakende, og delikat presentert ikke minst. Søtpotet friesene var perfekte og sprø. Anbefaler absolutt en tur her, hadde selv gått her flere ganger hadde jeg bodd nærmere. Også stilig at det faktisk er store deler av et gammelt bedehus

Dato for besøk: september 2020
Takk, CathrineD88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Fikk anbefaling fra en venn om entrecôte . Valgte det og det angrer jeg ikke på! Digg mat og perfekt vin etter oppfordring fra servitør. Kan anbefales! Drinker leverte de etter ønske . Meget bra opplevelse!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Verobjonnes74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din