Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedehuset - for de som har bestilt en måned i forveien”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 48 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 13 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi er en familie på ferie og vi troppet opp i vår uvitenhet uten å ha bestilt bord. For en tabbe. Det er helt i orden at det er fullt, men er det nødvendig å latterliggjøre oss? Her var det bestilt for en måned frem i tid, så det å møte opp her uten bordbestilling var åpenbart latterlig. Ikke et vennlig "beklager", eller "jeg kan anbefale", eller "håper vi kan ønske dere velkommen en annen gang".

Maten og atmosfæren er sikkert bra den, men om vi ikke slapp inn i det aller helligste i bedehuset denne gang, så skal de også å slippe å be oss inn en annen gang også. Amen.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6165 av 462 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Etter å ha lest at de tronet på toppen på Tripadvisor måtte vi prøve ut stedet vi også når vi først er i området på ferie.
Jeg er kresen, og det å dra på restaurant er ofte et herk da jeg skal ha uten ditt og datt.
Her hadde de Club Sandwich på menyen, så gikk for den.
Kyllingen var KNUSKTØRR!!
Servitørene var ufokuserte og ikke spesielt blide.
Syns det var dårlig tilrettelagt med smittevern.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, viviannyq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Lørdagskveld i fellesferien. Fantastisk stemning. Nydelig mat og oppmerksomme servitører. Restauranten var fullsatt men vi manglet aldri noe. Barna storkoste seg.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Compass16055424881
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi kommer fra Ålesund med venner fra Tromsø, Alt vi spiste var helt utrolig bra. Seevicen var også helt fantastisk

Dato for besøk: juli 2021
Takk, byggemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Beste restaurantbesøk på år og dag. Bor i Tromsø, men aldri smakt maken til blåskjell som på dette stedet! Fiskesuppa var også fantastisk. Barna ønsker hamburger, og de elsket den! Kokken tok high-five med ungene og de viser genuin interesse for sine gjester. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 204gunhildg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.