Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 48 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 14 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2021

Nydelig mat! Fantastisk kamskjell til forett og deilige burgere, nydelig kveite og dorade servert av en utrolig oppmerksom og serviceminde servitør. Det ble en flott start på en torsdag ettermiddag! Vi kommer garantert tilbake og anbefaler et besøk hit.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, chabirk74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (462)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 462 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2021

Trivelig lokale i Bedhuset. Da har jeg tatt min øl både i bedehus og kirke(Scottland).Kjempegod mat og dessert. Trivelig serveringspersonalet.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, steinar s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021

Flott beliggenhet, hyggelig betjening, veldig god dessert: Pavlova, kommer gjerne tilbake. Spiste også Blåskjell, godt!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, OsloTravellady
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Vi bestemte oss for å ta en middag her i forbindelse med et opphold på Farris bad, og det er vi lykkelige for. Forretten var helt fantastisk, og burgerne til hovedrett var så gode at mannen min gjentatte ganger sa «dette er den beste burgeren jeg har spist.» Utrolig god service og hyggelig betjening. Hit skal vi tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, inaa511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste kamskjell og ørret.
Veldig veldig bra! Fine lokaler og hyggelig betjening. Kommer nok hit igjen for middag.

Dato for besøk: august 2021
Takk, jajen2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.