Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og betjening”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 49 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021

Så langt det beste måltidet vi har spist på restaurant i Norge. Fantastisk godt balansert på smak, passe størrelse på porsjonene. Betjeningen var hyggelige og profesjonelle.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 74h_kons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 466 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2021

En helaften jeg ikke kommer til å glemme. Lokalet med sin historie er flott, servicen var fantastisk og maten er noe av det beste jeg har spist. Vi hadde shareing meny både til forrett, middag og dessert og det anbefales på det varmeste. Er du i Larvik, så må du innom her!

Dato for besøk: september 2021
Takk, randik544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2021

Nydelig mat! Fantastisk kamskjell til forett og deilige burgere, nydelig kveite og dorade servert av en utrolig oppmerksom og serviceminde servitør. Det ble en flott start på en torsdag ettermiddag! Vi kommer garantert tilbake og anbefaler et besøk hit.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, chabirk74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Trivelig lokale i Bedhuset. Da har jeg tatt min øl både i bedehus og kirke(Scottland).Kjempegod mat og dessert. Trivelig serveringspersonalet.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, steinar s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021

Flott beliggenhet, hyggelig betjening, veldig god dessert: Pavlova, kommer gjerne tilbake. Spiste også Blåskjell, godt!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, OsloTravellady
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

Larvik, Larvik kommune
 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.