Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedehuset i Larvik”
Anmeldelse av Bedehuset

Bedehuset
Vurdert som nr. 1 av 49 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, vin og service i stilige bedehuslokaler!
Lurt å bestille bord på forhånd da det er ett veldig populært sted.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Siri B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 466 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2021

Etter en tur på farris bad tok vi turen til bedehuset! (Farris bad sine restaurant reviews var dessverre såpass negative at vi ikke ville ødelegge en middag opplevelse i ferien vår).
De hadde fått såpass gode reviews at vi følte at dette må vi faktisk prøve. Det var Fantastisk god mat, fin lokasjon og god service. Vi var der på mandag så det var ikke veldig mye folk men nok til en god stemning! (Verdt å nevne at vi kom to timer før stengetid).
Vi bestilte biff og indrefilet med baktpotet.
Prisene er litt stive men porsjonene er veldig store og det var absolutt verdt det. Anbefales på det sterkeste. Her kommer vi tilbake om vi er i Larvik!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Aina R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Beste middag på veldig lenge❣️
En god bit kveite hvilte på en seng av deilig,»gammeldags» potetstappe, grønne grønnsaker i sesong og jeg fant til og med plommer! Hvem trodde det passet sammen? Det var SÅ godt at jeg måtte spise sakte for å kjenne etter!
Oppmerksom og flink servitør
Delte også dessert med andre, Pavlova og pasjonsfruktfromasj+sort kaffe☕️

Dato for besøk: september 2021
Takk, Pioneer08693919945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2021

Så langt det beste måltidet vi har spist på restaurant i Norge. Fantastisk godt balansert på smak, passe størrelse på porsjonene. Betjeningen var hyggelige og profesjonelle.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 74h_kons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2021

En helaften jeg ikke kommer til å glemme. Lokalet med sin historie er flott, servicen var fantastisk og maten er noe av det beste jeg har spist. Vi hadde shareing meny både til forrett, middag og dessert og det anbefales på det varmeste. Er du i Larvik, så må du innom her!

Dato for besøk: september 2021
Takk, randik544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bedehuset, så også på

Larvik, Larvik kommune
 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bedehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.